Τοπικές Ειδήσεις

Ενημέρωση του κ. Χ. Κόκκινου για τις προετοιμασίες διεξαγωγής των εκλογών της 26.5.2019

Με αφορμή ερωτήματα πολιτών και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε., ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος ενημερώνει για τις ενέργειες που πραγματοποιούνται στηνΠ.Ν.Αι. για την επιτυχή διεξαγωγή των εκλογών της 26.5.2019:

  1. Εκλογικό συνεργείο αποτελούμενο από 35 άτομα της Π.Ν.Αι. (το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό που μας όρισε το Υπουργείο Εσωτερικών, παρά το αίτημα για αύξηση) εργάζεται για την επιτυχημένη διεξαγωγή εκλογικών διαδικασιών.
  2. Σύμφωνα με εγκυκλίους καθορίσαμε τα εκλογικά τμήματα σε 709 σε όλη τη Δωδεκάνησο.
  3. Παραλάβαμε το εκλογικό υλικό που είναι απαραίτητο για την εκλογική διαδικασία, κάλπες και παραβάν καθώς και τα ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές.
  4. Μέχρι σήμερα ολοκληρώνεται η αποστολή του εκλογικού υλικού και των ψηφοδελτίων σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.
  5. Τέλος από χθες ξεκίνησε και η αποστολή του εκλογικού υλικού στο νησί της Ρόδου και εκτιμούμε ότι σήμερα θα έχει ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία.
  6. Υπάρχει διαρκής προσπάθεια και συνεργασία με όλους τους φορείς, προκειμένου να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι εκλογικές διαδικασίες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου