Αθλητικά

Super League 1: Την Τρίτη 28/4 η τηλεδιάσκεψη, μετά από τριήμερο εξελίξεων

Για την Τρίτη 28 Απριλίου προγραμματίζεται (εκτός απροόπτου) η νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League 1, προκειμένου να συζητηθούν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του πρωταθλήματος.
Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί αρχές Απριλίου είχε αποφασιστεί η αναστολή του πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι τις 24 Απριλίου και όλα δείχνουν ότι θα αποφασιστεί νέα παράταση, καθώς ακόμη κι αν υπάρξει φως στο τούνελ για το ενδεχόμενο επανέναρξης, θα χρειαστεί ένα σημαντικό διάστημα για την προετοιμασία των ομάδων.
Τριήμερο εξελίξεων
Θα προηγηθεί ωστόσο ένα τριήμερο στην διάρκεια του οποίου αναμένεται να προκύψουν τα νέα δεδομένα, καθώς από την Πέμπτη και μέχρι την Τρίτη, αναμένεται να υπάρξουν μια σειρά από εξελίξεις, οι οποίες θα ξεδιαλύνουν σε σημαντικό βαθμό την κατάσταση, με αποτέλεσμα να υπάρχει βάση για συζήτηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (23/4) είχε προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, μετά το πέρας της οποίας θα προέκυπταν νέα δεδομένα σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα ακολουθήσει την Παρασκευή (24/04) η τηλεδιάσκεψη των προέδρων των ευρωπαϊκών λιγκών, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα σε κάθε χώρα ώστε να ληφθούν αποφάσεις που θα έχουν κοινή συνισταμένη, στο βαθμό που κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
Από εκεί και πέρα, την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν σημαντικές κυβερνητικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς που έχουν τεθεί στο διάστημα που υπήρχε έξαρση της υγειονομικής κρίσης.
Αρχές Μαΐου οι αποφάσεις
Με όλα αυτά στο… τραπέζι λοιπόν, τα μέλη του Δ.Σ. της Super League 1 θα έχουν καλύτερη εικόνα για να εκκινήσουν τις συζητήσεις και εφόσον καταστεί δυνατό να κάνουν και έναν προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα. Πολύ δύσκολα θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, καθώς αυτές δεν αναμένεται να ληφθούν νωρίτερα από το πρώτο 10ημερο του Μαΐου. Κι αυτό επειδή, ακόμη κι αν υπάρχουν νέα δεδομένα, το εύρος τους δεν θα είναι τέτοιο ώστε να αποφασιστεί κάτι με ακρίβεια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου