Με αυξημένη διάθεση και μοσχοβολιστές μυρωδιές, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου της Αναστάσεως του Λαζάρου, 31 Μαρτίου 2018, η παραγωγή λαζαρακίων και αυγούλων στο Καρπάθικο σπίτι του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου.

Μικροί και μεγάλοι, υπό την καθοδήγηση νυν και πρώην μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.), συμμετείχαν με μεγάλη τους χαρά στη μοναδική αυτή εκδήλωση κλειστού τύπου, που αφορούσε μόνο στους συμμετέχοντες στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Το Καρπάθικο σπίτι, που βρίσκεται επί τις Διαγοριδών 8, γέμισε χαμόγελα και νιάτα, ενώ μικροί και μεγάλοι ζύμωναν και δημιουργούσαν τα παραδοσιακά λαζαράκια και της μοναδικής ομορφιάς Καρπάθικες αυγούλες.

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε έπειτα από σχετική πρόταση της προέδρου του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου Φανής Αναστασιάδη – Σισαμή και με τη σύμφωνη γνώμη και αρωγή του συνόλου των μελών του Δ.Σ.

Στην εκδήλωση από το Δ.Σ. παρέστησαν η Ειδική Γραμματέας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Άννα Σαρρή, ο Ταμίας Γιώργος Ρουσσάκης, ο Αναπληρωτής Ταμίας Μανώλης Ματθαίος, ο Έφορος Εκδηλώσεων Κώστας Παπακώστας και η βοηθός Εφόρου Οργανωτικού Φούλα Παλαιού.

Για τον εορτασμό της Αναστάσεως του Λαζάρου, τα κάλαντα του Λαζάρου και την παρασκευή των λαζαρακίων και αυγούλων μίλησαν οι Χαρούλα Σταματιάδη μαθήτρια Β’ Γυμνασίου και οι Μαρία Χαλαμπαλάκη και Φανή Σταματιάδη, μαθήτριες Α’ Γυμνασίου.

Ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου, ευχαριστεί θερμά το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής «MOKA» για το δωρεάν φούρνισμα των λαζαρακίων και αυγούλων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ