Αθλητικά

Στη Ρόδο ο Αυγενάκης για τους διεθνείς αγώνες ποδηλασίας!

Στη Ρόδο θα έρθει ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να δώσει το «παρών» στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες, που θα διεξαχθούν στο νησί από 4 έως 11 Απριλίου. Ο υφυπουργός αθλητισμού είναι λάτρης της ποδηλασίας και της Ρόδου και θα έρθει στο νησί για να παρακολουθήσει τους αγώνες. Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης μάλιστα απέστειλε και το δικό του χαιρετισμό για τους σπουδαίους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες, που θα αποτελέσουν μεγάλη διαφήμιση για τη Ρόδο και κατά συνέπεια για τα Δωδεκάνησα.
«Αγαπητοί φίλοι, σας συγχαίρω θερμά για τη φιλοξενία του Rhodes International Events, ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, στο πλαίσιο του εορτασμού ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων με την υπόλοιπη Ελλάδα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν η χώρα μας, φιλοξενεί διεθνή αθλητικά γεγονότα, που συμβάλλουν στην προβολή της χώρας και στην ανάδειξη του αθλητισμού, ειδικότερα μάλιστα όταν αυτά γίνονται σε μία στιγμή, που είναι εκτός της επίσημης τουριστικής περιόδου με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία. Ειδικότερα, όταν τέτοια γεγονότα λαμβάνουν χώρα, μέσα στις ανοίκειες συνθήκες που μας επιβάλει η πανδημία, αξίζουν το θαυμασμό μας και την ενθάρρυνση μας. Στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εργαζόμαστε συστηματικά με σκοπό να προσελκύσουμε πολλές μικτής και μεσαίας κλίμακας, αλλά και μεγάλες διοργανώσεις, που μπορούν να καταστήσουν τη χώρα μας, πόλο αθλητικού τουρισμού και τέτοιες διοργανώσεις υπηρετούν απόλυτα το σκοπό αυτό. Ο αθλητισμός αποτελεί ζήτημα παιδείας, κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό, δικαίωμα κάθε άνθρωπου και προς την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η Rhodes International Cycling Events, o Ροδήλιος και η Sports Tours Hellas προετοιμάζονται πυρετωδώς για έναν άκρως… ποδηλατικό Απρίλιο, με διοργανώσεις που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των συμμετεχόντων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Όπως είναι εύλογο στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω Covid-19.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου