Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών, στις κλήσεις σε απολογίες και στις αποφάσεις επί των απολογιών.
Η Π.Ε. επέβαλε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών στους ποδοσφαιριστές Αλ. Κακλαμάνο και Ε. Κιλασίν για τις αποβολές τους, κάλεσε σε απολογία τις ομάδες του Ηρακλή Λάρδου και του Α.Σ. Τήλος για τα όσα διαδραματίστηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ τιμώρησε τους Σ, Σφυριαλλά και Ι. Κυπριώτη με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων, για ένα μήνα.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Α.Ε.Ρ.Α. –Διαγόρας Βατίου στις 17/03 (23η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Βατίου, Π. Παναγιωτόπουλο, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στο διαιτητή, ασάφεια (άρθρο 10’ παρ. 1θ’ σε συνδυασμό με το άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Κλεόβουλος- Απόλλωνας Καλυθιών στις 17/03 (23η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Κλεόβουλου, Αλ. Κακλαμάνο, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά στο βοηθό διαιτητή(άρθρο 10’ παρ. 1δ’ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Αστέρας Παστίδας- Δόξα Καρδάμαινας στις 18/03 (23η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Παστίδας, Ι. Αποστολάτο, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (προφανή ευκαιρία για γκολ) (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Ασπίδα Απολακκιάς- Αναγέννηση Έμπωνα στις 18/03 (16η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Έμπωνα, Ι. Κωνσταντάκη, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή σε φιλάθλους, ασάφεια (άρθρο 10’ παρ. 1θ’ σε συνδυασμό με το άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Ατρόμητος Διμυλιάς- Εθνικός Αρχίπολης στις 18/03 (16η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αρχίπολης, Στ. Τσακίρη, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά στο βοηθό διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1δ’ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Διμυλιάς, Αργ. Γεωργαλλή, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (εσκεμμένη καθυστέρηση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Αστέρας Μασάρων- Κύπρος στις 17/03 (18η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μασάρων, Ε. Κιλασίν, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (προφανή ευκαιρία για γκολ) (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 23/04/2018 (άρθρο 23’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Κλήσεις σε απολογία
Σύμφωνα με περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη ή αυτοπρόσωπη απολογία μέχρι την Πέμπτη 29/03/2018 και ώρα 17:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ, τα κάτωθι φυσικά και Νομικά πρόσωπα:
Ηρακλής Λάρδου- Α.Σ. Τήλος στις 16/03 (18η αγωνιστική)
Το σωματείο του Α.Σ. Τήλος, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5,21 παρ. 3’ περ. II δ’ του ΚΑΠ.
Το σωματείο του Ηρακλή Λάρδου, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5,6,13,14,15 παρ. 4’ περ. α’ και β’ του Πειθαρχικού Κώδικα.
Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα καλούνται οι διαιτητές του αγώνος Ηρακλής Λάρδου- Α.Σ. Τήλος στις 16/03 (18η αγωνιστική), ο παρατηρητής αγώνος και διαιτησίας και ο ιατρός του αγώνος να καταθέσουν διευκρινήσεις σχετικά με τον ως άνω αγώνα.
Ατρόμητος Διμυλιάς- Εθνικός Αρχίπολης στις 18/03 (16η αγωνιστική)
Το σωματείο του Εθνικού Αρχίπολης, ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. Αν. Τσακίρης- πρόεδρος, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5,6,12,13,14 του Πειθαρχικού Κώδικα.
Αστέρας Παστίδας- Δόξα Καρδάμαινας στις 18/03 (23η αγωνιστική)
Το σωματείο του Αστέρα Παστίδας, ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. Χρ. Αποστολάτος- πρόεδρος, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5,6,12,13,14,19 του Πειθαρχικού Κώδικα.
Αποφάσεις επί των απολογιών
Φοίβος- Άρης Αρχαγγέλου στις 10/3 (22η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς Πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο του Άρη Αρχαγγέλου την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Σ. Σφυριαλλά- πρόεδρο την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων, για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 5’ περ. γ’ και άρθρο 12’ περ. α’ του Π.Κ.).
Α.Ε. Κατταβιάς- ΔΙ.ΑΣ. στις 11/3 (22η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς Πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο της Α.Ε. Κατταβιάς την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Ι. Κυπριώτη- εκπρόσωπο την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων, για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ (άρθρο 11’ παρ. 2’ του Π.Κ.).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ