ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη στη Ρόδο για την απώλεια του τραγουδιστή Αντώνη Ροδίτη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
65

“Έφυγε” χθες από τη ζωή, μετά από σκλη­ρή μάχη που έδωσε με σο­βα­ρά προ­βλή­μα­τα υγεί­ας, ο τρα­γου­δι­στής Αντώ­νης Ρο­δί­της, γνω­στός επί δε­κα­ε­τί­ες στην καλ­λι­τε­χνι­κή του πο­ρεία ως “Βο­σκο­που­λά­κι”, βυ­θί­ζο­ντας στο πέν­θος την οι­κο­γέ­νειά του, συγ­γε­νείς και φί­λους.

Ο εκλι­πών νο­ση­λεύ­τη­κε τις τε­λευ­ταί­ες μέρες σε νο­σο­κο­μείο των Αθη­νών, αλλά δεν τα κα­τά­φε­ρε…

Για πολλά χρό­νια ερ­γά­στη­κε ως καλ­λι­τέ­χνης “πρώ­της γραμ­μής”, αφή­νο­ντας το απο­τύ­πω­μά του στο καλ­λι­τε­χνι­κό στε­ρέ­ω­μα στο νησί μας.

Αύριο Σάβ­βα­το 24/02/2024 και ώρα 14:00 στον Τα­ξιάρ­χη το τε­λευ­ταίο αντίο στον Αντώ­νη Ρο­δί­τη, που θα οδη­γη­θεί στην τε­λευ­ταία του κα­τοι­κία.

Ο επι­χει­ρη­μα­τί­ας και Πρό­ε­δρος του σω­μα­τεί­ου εστια­τό­ρων Ρόδου, Γιάν­νης Κλού­βας πρώ­τος γνω­στο­ποί­η­σε χθες το βράδυ τη θλι­βε­ρή εί­δη­ση για την απώ­λεια του Ρο­δί­τη καλ­λι­τέ­χνη Αντώ­νη Ρο­δί­τη, με τον οποίο συ­νερ­γά­στη­κε για πολλά χρό­νια, γρά­φο­ντας το εξής:

Πηγή realvoice995.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.