Τοπικές Ειδήσεις

Κατάσχεση δύο εσωλέμβιων μηχανών στην Κάλυμνο

λιμενικό
Στην κατάσχεση δύο (02) εσωλέμβιων πετρελαιοκίνητων μηχανών προέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου.
Συγκεκριμένα, κατόπιν διενέργειας νομότυπης έρευνας σε οικόπεδο ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού, εντοπίστηκαν δύο (02) εσωλέμβιες πετρελαιοκίνητες μηχανές, οι οποίες είχαν δηλωθεί από το νόμιμο ιδιοκτήτη τους ως αντικείμενα υπεξαίρεσης.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, οι εν λόγω μηχανές κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.