Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό του Περιφερειάρχη

Από την ΝΕ Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνση:

Την ώρα που ο εμβολιασμός στη νησιωτική Ελλάδα γίνεται με αργούς ρυθμούς,

Την ώρα που οι νησιώτες και κυρίως οι ευπαθείς ομάδες περιμένουν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους για να εμβολιαστούν,

Την ώρα που οι νησιώτες της Καλύμνου καλούνται να πάνε στο … ΚΥ Αρχαγγέλου της Ρόδου για εμβολιασμό,

Την ίδια ώρα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, φέρεται να εμβολιάζεται προκλητικά στη Χάλκη, παρ’ ότι ούτε δημότης του νησιού είναι, ούτε ηλικιακά πληροί τις προϋποθέσεις.

Όσο για το δήμαρχο Χάλκης, Άγγελο Φραγκάκη, που φέρεται να τον ενέταξε στη λίστα των δημοτών του νησιού, προκειμένου να καταφέρει να εμβολιαστεί, αφήνουμε τους δημότες του να τον κρίνουν.

Η ανοσία των “αρίστων” έχει δύο όψεις. Οι “άριστοι” αποκτούν ανοσία κατά προτεραιότητα στον κορονοϊό και η κοινωνία αποκτά ανοσία στους “άριστους” του κ. Μητσοτάκη.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.-

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.