Μετράμε πια αντίστροφα για την έναρξη των διεθνών ποδηλατικών αγώνων «International Rhodes Grand Prix» & «International Tour of Rhodes» . Μία διοργάνωση μεγάλου βεληνεκούς από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ρόδου «ΡΟΔΗΛΙΟΣ» και την SPORT HELLAS TOURS, ενώ συνδιοργάνωτες των αγώνων είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου. Η συμμετοχή των αθλητών προβλέπεται να ξεπεράσει φέτος κάθε προσδοκώμενο αριθμό, ενώ στόχος είναι η διοργάνωση αυτή να καθιερωθεί και να αποτελέσει θεσμό, καθώς ορίζει και την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Ο πρώτος αγώνας που διεξάγεται στις 4 Μαρτίου δεν είναι άλλος από τον «International Rhodes Grand Prix». Οι αθλητές θα κληθούν να τρέξουν με τα ποδήλατα τους 195χλμ , δηλαδή τνο γύρο όλου του νησιού.  Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα είναι στο Μανδράκι , ενώ η ώρα έναρξης θα είναι 12 :00 το μεσημέρι. Ο τερματισμός υπολογίζεται γύρω στις 16:00 το απόγευμα.

Εμείς καθόμαστε αναπαυτικά στη θέση μας και περιμένουμε να απολαύσουμε τους αγώνες που θα συζητηθούν πολύ τις επόμενες μέρες, μιας και οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ