ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αμετάκλητη καταδίκη Τσέχου για πρόκληση σκανδάλου – Kυκλοφορούσε γυμνός στην ακτή Mιαούλη

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
δικαστηριο

Με από­φα­ση που εξέ­δω­σε χθες το Τρι­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κείο Ρόδου απορ­ρί­φθη­κε ως ανυ­πο­στή­ρι­κτη η έφεση που άσκη­σε ένας 76χρο­νος υπή­κο­ος Τσε­χί­ας, που κα­τα­δι­κά­στη­κε πρω­το­δί­κως σε ποινή φυ­λά­κι­σης 21 μηνών με­τα­τρέ­ψι­μη προς 5 ευρώ ημε­ρη­σί­ως για πρό­κλη­ση σκαν­δά­λου με ακό­λα­στη πράξη, απει­λή και πα­ρά­νο­μη οπλο­φο­ρία.

Ο κα­τη­γο­ρού­με­νος είχε συλ­λη­φθεί την 17η Οκτω­βρί­ου 2015 από αστυ­νο­μι­κούς του ΑΤ Ρόδου μετά από μή­νυ­ση ενός κα­τοί­κου του νη­σιού ο οποί­ος ανέ­φε­ρε ότι περί ώραν 15.00 της προη­γού­με­νης ημέ­ρας στην πλάζ της ακτής Μια­ού­λη, αφού έβγα­λε τα ρούχα του και πα­ρέ­μει­νε γυ­μνός προ­σβάλ­λο­ντας βά­ναυ­σα την δη­μό­σια αιδώ, στη συ­νέ­χεια τον απεί­λη­σε με ένα μα­χαί­ρι με μήκος λάμας 21 εκα­το­στών όταν του απηύ­θυ­νε συ­στά­σεις για συμ­μόρ­φω­σή του.

Ο κα­τη­γο­ρού­με­νος απο­λο­γού­με­νος ισχυ­ρί­στη­κε ότι ήταν σε άσχη­μη ψυ­χο­λο­γι­κή κα­τά­στα­ση διότι είχε χω­ρί­σει με την σύ­ζυ­γό του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.