Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στο χώρο της πρώην Β΄ΔΥΠΕ πραγματοποιήθηκε  η κοπή της βασιλόπιτας του Π.Τ. Ρόδου του Ε.Ε.Σ. Μας τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού dr. Αντώνιος Αυγερινός , αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο που γίνεται στο νησί της Ρόδου από τους Εθελοντές των τμημάτων της Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών υπό την διοίκηση του διοικητικού συμβουλίου και την πρόεδρο κυρία Δέσποινα Δελαπόρτα.

Την κοπή της   βασιλόπιταςευλόγησε  ο  ΣεβασμιότατοςΜητροπολίτης  Ρόδουκ.κ.Κύριλλος.

Επίσης τίμησαν την εκδήλωση αυτή με την παρουσία τους  ο βουλευτής Δωδεκανήσου . Μάνος Κόνσολας,  η κυρία Χαρούλα Γιασιράνη εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , ο Δήμαρχος Ρόδου κ. ΦώτηςΧατζηδιάκος , ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγος κ. Νικόλαος Χιονής,  ο Ανθυποπλοίαρχος   κ. Παντελής    Μισσός  εκπρόσωπος του λιμεναρχείου Ρόδου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου , Δημήτριος Τσοπανάκης,  Ιωάννης Φλεβάρης,  Φίλιππος Τριομμάτης ,   ο πρόεδρος  του δημοτικού συμβουλίου ιατρός  κ. Ευάγγελος Μανδρακός,  οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σάββας Διακοσταματίου , κ. Δήμος Μουτάφης ,  κ. Άννα Ζωάννου , η κ. ΜίκαΙατρίδη πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου , ο ιατρός κ. Σάββας Καραγιάννης   πρώην Νομάρχης Δωδεκανήσου, ο  κ.  Μάνος Κόκκινος  πρώην δήμαρχος Ρόδου, ο κ. Κωνσταντίνος  Γλεντής  εκπρόσωπος φαρμακοποιών Ρόδου , ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Τσιμπλέκας, ο πρόεδρος των Εθελοντών αιμοδοτών κ. Φιλήμονας Νικολάου, ο πρόεδρος της  ΕΟΠΚ CB Κ. Ντίνος Μαντικός , η πρόεδρος της Ανάδοχης Αγκαλιάς κ. Αικατερίνη Βορεινάκη, η πρόεδρος του Συνδέσμου Αγάπης  κ. Άννα Ραϋμονδου,  η Πρόεδρος του Συλλόγους   στήριξης  καρκινοπαθών κ. Μαρία Κρητικού, φίλες   και  φίλοι του Ε.Ε.Σ, και φυσικά Εθελόντριες και Εθελοντές του τμήματος Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών Ρόδουκ.α

Πέραν της κοπής της βασιλόπιτας  ανακοινώθηκαν τα πρακτικά των δύο Τμημάτων για το 2017 , ακολούθησαν χαιρετισμοί των προσκεκλημένων και επίδειξη του εξοπλισμού εκτάκτων αναγκών του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου.

Καθήκον του Δ.Σ. του Π.Τ. Ρόδου του Ε.Ε.Σ. είναι να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές αυτής της Εκδήλωσης.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ  ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ  για το χρυσό φλουρί,  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΟΜΕΡ  για τη βασιλόπιτα

ΦΙΛΙΠΠΟΣ  catering,  ΡΑΜΟΣ  –  ΚΡΙΑΡΑΣ,  ΤΡΟΦΟΣΥΝΘΕΣΗ,   ΛΕΒΕΝΤΗΣ  πιτσαρία

ΣΑΛΒΑΤΟΡ  πιτσαρία,   PANEDICAPO,   ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ,    ΓΛΥΚΟΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ,   ΚΑΡΑΒΟΛΙΑΣ,  ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΙΚ:ΣΟΥΖΑΝΑ,  ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, KOLLEXION

ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ  :  ΑΓΓΕΛΑ ΣΠΑΝΟΥ   ΠΙΆΝΟ   –  ΑΛΒΙΝΑ ΓΚΖΙΡΙΑΝ – ΒΑΝΙΔΗ   ΒΙΟΛΙ

ΚΑΤΣΙΔΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ,   ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ : ΡΟΔΙΑΚΗ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο της Ρόδου για την παραχώρηση του ωραίου χώρου , όπου διεξήχθη η Εκδήλωση αυτή.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Εκ του  Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ