Πολιτιστικά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου την Παρασκευή 12/01/2018 παρουσία του συνόλου των μελών και φίλων της Ομοσπονδίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Δ. Γάκης και ο κ. Μ. Κόνσολας, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σ. Διακοσταματίου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού κ. Κ. Διακογεωργίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Θ. Σωτρίλλης, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ κ. Σ. Κυριαζής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρ. Ευστρατίου, η Εκπρόσωπος και Γενική Γραμματέας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κα Φ. Σπανού, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Σ. Χατζησάββας και ο Πρόεδρος των Αιμοδοτών Ρόδου κ. Φ. Νικολάου. Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλογήθηκε από τον αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Πόκια.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου Π. Εγγλέζος απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην επιτυχή δράση της Ομοσπονδίας ανακοινώνοντας παράλληλα την ένταξη τριών νέων μελών, του πολιτιστικού Συλλόγου Καλάθου, του πολιτιστικού Συλλόγου «Μια αγκαλιά», και του Συλλόγου Γυναικών Παστίδας.

Ο πρόεδρος εκτός των άλλων τόνισε ότι: «Αυτή η οικογένεια που δημιουργείται ήρθε για να μείνει και θα μείνει ανεξαρτήτως προσώπων γιατί απλά εάν γνωρίζεις ποιος είσαι ξέρεις και που μπορείς να φτάσεις και εμείς όλοι που αποτελούμε αυτήν την Ομοσπονδία ξέρουμε ποιοι είμαστε γιατί φτάσαμε εδώ και συνεχίζουμε. Υποχρέωση μας είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τους σκοπούς της δημιουργίας μας. ΗΘΗ-ΕΘΙΜΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ.»

Ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολιτισμό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου