Αθλητικά

Super League 2: Πρόστιμο στα «ελάφια»

ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Super League 2 επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο στην ΠΑΕ Ρόδος για τα όσα διαδραματίστηκαν στο τοπικό ντέρμπι με την ΠΑΕ Διαγόρας.
Αναλυτικά στο σημείο της ανακοίνωσης σχετικά με την τιμωρία των «ελαφιών» αναφέρονται τα εξής:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι πώληση εισιτήριων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Διαγόρας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ρόδος την χρηματική ποινή των 500€ (αγώνας 21.11.21 με ΠΑΕ Διαγόρας)».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.