Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά μικρών ηλικιών στη μνήμη του Γιώργου Παπαγεωργίου. Το Κολλέγιο Ρόδου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ «Γιώργος Παπαγεωργίου» που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του σχολείου την περασμένη Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν 14 και συγκεκριμένα: Αθλητική Ακαδημία Ρόδου (2 ομάδες), Ροδίων Άθλησις (2 ομάδες), Κολοσσός Ρόδου (4 ομάδες), Διαγόρας Ρόδου (2 ομάδες), Ιάλυσος (2 ομάδες) και Ελπίδα Πεταλούδων (2 ομάδες)
Το Κολλέγιο Ρόδου θέλει να συγχαρεί όλες τις παραπάνω ομάδες (παράγοντες- προπονητές- αθλητές- γονείς και συνοδούς αθλητών) για τη μαζική συμμετοχή σ’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου και υπόσχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα την διοργάνωση ενός νέου τουρνουά, προκειμένου τα παιδιά μας να χαρούν τον αθλητισμό και τα ιδανικά που αυτός πρεσβεύει. Επίσης, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες για την προετοιμασία και την εθελοντική προσφορά τους στη διεκπεραίωση της αθλητικής αυτής διοργάνωσης που χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία.
Για ακόμη μία φορά το Κολλέγιο Ρόδου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους χορηγούς της ομάδας, η συμπαράσταση των οποίων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας είναι αμέριστη και χωρίς τη βοήθειά τους δε θα μπορούσαμε να στηρίξουμε την όλη μας αθλητική λειτουργία. Οι χορηγοί αυτοί είναι οι εξής: Εκτυπώσεις HEDERA, Εκτυπώσεις FOTIS GRAPHICS, Μαρμαροτεχνική Ρόδου, Νέο ΡΟΔΟΓΑΛ, ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ και ψαροταβέρνα ΛΙΜΑΝΑΚΙ
Στην ανακοίνωση του το Κολλέγιο Ρόδου αναφέρει στον επίλογο: «Τέλος, θα θέλαμε να κλείσουμε αυτή την ευχαριστήρια ανακοίνωση με μία αναφορά στον αείμνηστο φίλο, συνάδελφο και άνθρωπο Γιώργο Παπαγεωργίου στον οποίο ανήκε η εκδήλωση: «Φίλε Γιώργο, μπορεί να έφυγες από κοντά μας, αλλά να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας, ο εμπνευστής μας και ο οδηγός μας σε κάθε αθλητική πρωτοβουλία του σωματείου μας, το οποίο θα βοηθούσες με κάθε τρόπο, αν ήσουν εδώ μαζί μας. Έστω και από απόσταση σε αισθανόμαστε δίπλα μας και υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο την ίδια εποχή, εκεί κοντά στα γενέθλιά σου, θα είμαστε εδώ μαζί σου, για να τιμούμε τη μνήμη σου. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας απλά σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας έχεις προσφέρει».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ