Προς αναβολή οδεύουν οι εκλογές της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Realfm, skai και mega, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, στέλνει ηχηρό μήνυμα λέγοντας πως δεν θα αναγνωρίσει καμία εκλογή σήμερα και εάν επιμείνουν οι τρεις υποψήφιοι ο ίδιος θα αποχωρήσει.

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση της ΚΕΦΕ για να αποφασιστεί εάν μπορεί να υπάρξει τρόπος διευθέτησης του ζητήματος και να διεξαχθούν οι εκλογές που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 07:00.
Tα προβλήματα είχαν εντοπιστεί από χθες στον τεχνικό έλεγχο που είχε γίνει, ενώ στην προσομοίωση της Τετάρτης δεν εξήχθη το συμπέρασμα ότι θα προκύψει τεχνικό πρόβλημα την Κυριακή. Επίσης, μόλις χθες χρειάστηκε να αντικατασταθούν περίπου 50 εκλογικοί αντιπρόσωποι.

“Αδιανόητο να υπάρχουν τόσα προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι Νεοδημοκράτες. Ζητώ άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης”, γράφει στο twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

“Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 9.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση”, είναι η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Μην ξεκινήσετε να πηγαίνετε να ψηφίσετε ακόμη. Μόλις εχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο”, υπογραμμίζει στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης που σύμφωνα με πληροφορίες θα πάει στο Περιστέρι ακόμα και χωρίς να μπορεί να ψηφίσει για να συζητήσει με τον κόσμο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ