Ειδήσεις

Επένδυση με επιδότηση έως 45%- Aπό 10%-30% στο Νότιο Αιγαίο

Επιδοτήσεις έως και 45% του κόστους επένδυσης και αλλαγές για τη διευκόλυνση των επενδυτών και την τόνωση της ρευστότητας έρχονται στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο. Το αρμόδιο υπουργείο επιδιώκει να δημιουργήσει έναν πιο αποτελεσματικό Αναπτυξιακό Νόμο, με κορωνίδα την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, ώστε να «ανοίξει» ο δρόμος για άμεση χρηματοδότηση και εν τέλει περισσότερες επενδύσεις στη χώρα.

Ο Ελεύθερος Τύπος παρουσιάζει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα το προσχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο έχουν προετοιμάσει ο Νότης Μηταράκης και το επιτελείο του.

Το προσχέδιο έχει ήδη σταλεί στα Επιτελεία της χώρας και λοιπούς αρμόδιους φορείς. Μάλιστα, πηγές από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων σχολιάζουν πως κινείται στη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο θα το μελετήσουν ώστε να αποστείλουν άμεσα τις πρώτες παρατηρήσεις στο γραφείο του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου