Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη-Ανατροπή στην παρέλαση: Αυστηρά 60 λεπτά και μόνο στρατιωτική

Μόνο στρατιωτικά τμήματα θα περιλαμβάνει η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ η διάρκειά της θα περιοριστεί αυστηρά στα 60 λεπτά, βάσει των νεότερων δεδομένων.

Σε επικοινωνία που είχε το kathimerini.gr με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η περιφέρεια ανέφερε πως επικοινώνησε με το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να ζητήσει διευκρινίσεις, καθώς υπήρχαν δύο εγκύκλιοι σχετικές με την παρέλαση. Η μία ανέφερε ότι η παρέλαση θα είχε διάρκεια 60 λεπτών, ενώ η δεύτερη δεν ανέφερε χρόνο.

Το ΥΠΕΣ σε έγγραφη απάντησή του προς την περιφέρεια ενημέρωσε πως κρίνεται απαραίτητο, λόγω της υφιστάμενης υγειονομικής κατάστασης, η παρέλαση να έχει διάρκεια μίας ώρας με τη συμμετοχή μόνο στρατιωτικών τμημάτων.

Σε επικοινωνία που είχε το kathimerini.gr, η περιφέρεια ανέφερε ότι θα ζητήσει επιπλέον διευκρινίσεις για το τι θα ισχύσει στις εορταστικές εκδηλώσεις της 27ης Οκτωβρίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου