Ειδήσεις

Στις 29 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία για τα ακίνητα στο Μάσσαρι Ρόδου  

Στις 29 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των Δικαιολογητικών συμμετοχής στους ανοιχτούς ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς  για την πώληση τριών (3) και την μακροχρόνια εκμίσθωση δύο (2) κτηματομερίδων για τουριστική αξιοποίηση στο Μάσσαρι Ρόδου  

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία για τηn διενέργεια πέντε (5) Ηλεκτρονικών Ανοικτών Πλειοδοτικών Διαγωνισμών (e- auction), για την πώληση τριών (3) κτηματομερίδων (Κ.Μ. 1385, 1188 και 1179 γαιών στο Μάσσαρι Ρόδου) και την μακροχρόνια εκμίσθωση δύο (2) κτηματομερίδων (Κ.Μ. 1437 και 1564 γαιών στο Μάσσαρι Ρόδου) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr.

Προθεσμία και τόπος κατάθεσης των δικαιολογητικών συμμετοχής και στους πέντε διαγωνισμούς είναι η Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, 12:00 ώρα Ελλάδος στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα 105 62 (Πρωτόκολλο-2ος όροφος).

Αναφορικά με τα ακίνητα (Κ.Μ. 1437 και 1564) που προορίζονται για μακροχρόνια εκμίσθωση διάρκειας σαράντα ετών από την υπογραφή της σύμβασης, σκοπός των διαγωνισμών είναι η τουριστική αξιοποίηση τους μέσω της υλοποίησης αυτοτελών έργων ξενοδοχειακής τουριστικής ανάπτυξης

Η ημερομηνία διενέργειας των ηλεκτρονικών διαγωνισμών θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών πώλησης ή εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι Διαγωνισμοί θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους εκάστου Διαγωνισμού και το σχετικό πληροφοριακό υλικό, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν .

Υπεύθυνοι επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς είναι:

Κα Μπόβολου Άννα Τηλ.: 210 3339739 Email: ampovolou@etasa.gr            Κα Τουρκαντώνη Αναστασία: Τηλ.: 210 3339660  Email: atourka@etasa.gr

www.hppc.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου