Αθλητικά

Την Κυριακή ο Θαλάσσιος Μαραθώνιος του Υγρού Στίβου Ρόδου

Tο απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, στις 17.30, o Υγρός Στίβος Ρόδου διοργανώνει τον ”28ο Θαλάσσιο Μαραθώνιο”, στην παραλία Ενυδρείου. Ο αγώνας αυτός αποτελεί τον θεσμοθετημένο ετήσιο Κολυμβητικό Μαραθώνιο Ανοιχτής Θάλασσας που εδώ και 27 χρόνια τώρα ο Υγρός Στίβος Ρόδου ανελλιπώς διοργανώνει με τεράστια επιτυχία , τέτοια που η απήχησή του, μαζί με άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις σόλο τον κόσμο , οδήγησε στην καθιέρωση του αγωνίσματος στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα και έχει προσδώσει ιστορική σημασία στην ομάδα και στον αγώνα αυτό, που αριθμεί πολλά μετάλλια και τη μοναδική συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες μέχρι σήμερα για τον Υγρός Στίβο Ρόδου με την Ευδοκία Κρητικού.

Ο αγώνας απευθύνεται σε κολυμβητές και κολυμβήτριες κάθε ηλικίας από 0-5 ετών , κλιμακωτά σε αποστάσεις (200), έως την ΕLITE κατηγορία που κολυμπάει  την Ολυμπιακή απόσταση των 10 χιλιομέτρων και αναμένεται να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, αφού οι δηλώσεις συμμετοχών  ήδη ξεπερνούν τις 100 και τη σηματοδότηση έτσι της μετάβασης από τη θερινή στη χειμερινή περίοδο για την ομάδα των πρωταθλητών. Όλοι οι νικητές και νικήτριες κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα πάρουν μετάλλια, ενώ στους μεγάλους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα και ο κόσμος που αναμένεται για άλλη μια φορά να αγκαλιάσει και αυτό τον αγώνα. Πληροφορίες για τον αγώνα στα τηλέφωνα 2241037802 και 6934411866.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου