Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι «τοξοβόλοι» μετά από το διπλό πρόγραμμα, πρωί και απόγευμα της Δευτέρας, χθες προπονήθηκαν μόνο το απόγευμα στο «Οικονομίδειο, με τον Μάρκο Στεφανίδη, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των «τοξοβόλων», αφού εκτός από τον Γιώργο Δελαπόρτα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις. Ο έμπειρος επιτελικός μέσος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς και ακολουθεί ατομικό πρόβλημα εκγύμνασης και θεραπείες.
Ο Μάρκος Στεφανίδης είναι αρκετά ικανοποιημένος από την δουλειά των αθλητών του στις έως τώρα προπονήσεις της προετοιμασίας, ωστόσο τους έχει ζητήσει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και την Κυριακή που έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Διαγόρα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, προκειμένου ο Μάρκος Στεφανίδης να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα.
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες
Την στελέχωση των τμημάτων υποδομής του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε ο ΓΑΣ Ιάλυσος, αφού οι εγγραφές στις Ακαδημίες του βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι «τοξοβόλοι» εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Όραμά μας, τα παιδιά να χαίρονται τον αθλητισμό! Αποστολή μας, να αναπτύξουν στο μέγιστο τις προσωπικές τους ποδοσφαιρικές δεξιότητες, μέσα από τη φιλοσοφία του ομαδικού πνεύματος.
Το γήπεδό μας, κάθε χρόνο φιλοξενεί τους μικρούς μας αθλητές και τους προσφέρει τη μοναδική εμπειρία να προπονούνται σε φυσικό χορτάρι!
Προσφέρετε στα παιδιά σας αυτή την εμπειρία και κάντε εγγραφή τώρα στο τηλέφωνο: 6975 027 715»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ