ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ε.Ρ.Α.: Τέλος ο Φωτεινής!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ

Δεν θα φο­ρέ­σει τε­λι­κά τη φα­νέ­λα της ΑΕΡΑ στο φε­τι­νό πρω­τά­θλη­μα της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας, ο Γιώρ­γος Φω­τει­νής, ο οποί­ος επι­κα­λού­με­νος προ­σω­πι­κούς και επαγ­γελ­μα­τι­κούς λό­γους, έλυσε τη συ­νερ­γα­σία του με τους Αφα­ντε­νούς: «To Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. , ανα­κοι­νώ­νει την πρό­ω­ρη λύση της συ­νερ­γα­σί­ας με τον πο­δο­σφαι­ρι­στή Γιώρ­γο Φω­τει­νή. Ο ίδιος επι­κα­λού­με­νος προ­σω­πι­κούς και επαγ­γελ­μα­τι­κούς λό­γους, ζή­τη­σε να απο­χω­ρή­σει από την ομάδα και εμείς σε­βό­με­νοι την επι­θυ­μία του και δια­τη­ρώ­ντας τις καλές σχέ­σεις που έχου­με μαζί του, του δώ­σα­με το ελεύ­θε­ρο. Η ομάδα, μπαί­νει ΠΑΝΤΑ πάνω από όλους και από όλα».

Εξάλ­λου, με­τεγ­γρα­φι­κό «ντε­μα­ράζ» ετοι­μά­ζει η Α.Ε.Ρ.Α., η οποία ήδη έχει ενι­σχυ­θεί ση­μα­ντι­κά και ευ­ελ­πι­στεί να πάρει κι άλ­λους παί­κτες, ικα­νούς να κά­νουν τη δια­φο­ρά. Σύμ­φω­να με τα όσα έγι­ναν γνω­στά, οι Αφα­ντε­νοί συ­ζη­τούν για την από­κτη­ση του 26χρο­νου μέσου Άρη Πα­να­γιω­τό­που­λου, με τον τε­λευ­ταίο να περ­νά­ει από το «μι­κρο­σκό­πιο» του Βαγ­γέ­λη Χο­σά­δα.

Οι διοι­κού­ντες του συλ­λό­γου θέ­λουν να ενι­σχύ­σουν την ομάδα μετά και το ναυά­γιο με την πε­ρί­πτω­ση του Σάββα Μπα­ού­ρη, που πήγε τε­λι­κά στον Αστέ­ρα Μα­σά­ρων. Η προ­ε­τοι­μα­σία συ­νε­χί­ζε­ται και πάλι από χθες, με το Βαγ­γέ­λη Χο­σά­δα να ανε­βά­ζει στρο­φές στην ομάδα του. Εξάλ­λου, ικα­νο­ποι­η­μέ­νος έμει­νε ο έμπει­ρος τε­χνι­κός από το πρώτο φι­λι­κό της Α.Ε.Ρ.Α. και τη νίκη στη Ψίνθο επί της το­πι­κής Δόξας.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.