ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονήσεις στη Ρόδο για τον Τάι Λόσον!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΑΙ ΛΟΣΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Ρόδο βρί­σκε­ται ο Τάι Λόσον, ο οποίος σε καθη­με­ρινή βάση κάνει προ­πο­νή­σεις στο «Βενε­τό­κλειο» με τον Γιάννη Γεωρ­γαλλή. Ο 33χρονος Αμε­ρι­κα­νός και πρώην ΝΒΑer θα συνε­χί­σει να βρί­σκε­ται στη Ρόδο και απο­μέ­νει μόνο το τυπικό θέμα για τη συμ­φω­νία του με τον Κολοσσό. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο Λόσον να παρα­μεί­νει για ένα μήνα στο νησί και να συνε­χί­σει στη Ρόδο μέχρι το ξεκί­νημα της προ­ε­τοι­μα­σίας των «θαλασσί». Ο Λόσον ακο­λου­θεί ειδικό πρό­γραμμα εκγύ­μνα­σης με τον Γιάννη Γεωρ­γαλλή και από μέρα σε μέρα θα ανα­κοι­νω­θεί και επίσημα η από­κτηση του από την Κ.Α.Ε. Κολοσ­σός. Ο εορ­τά­ζων χθες Ηλίας Καν­τζού­ρης υπο­λο­γί­ζει πολύ στις δυνα­τό­τη­τες του Τάι Λόσον, ο οποίος απο­τε­λεί βέβαια ένα μεγάλο «στοί­χημα» για τον Κολοσσό, αφού καλεί­ται να δείξει έστω ένα και δείγμα της αξίας του, που τον κράτησε για αρκετά χρόνια στον «μαγικό» κόσμο του Ν.Β.Α.

ΜΟΝΟ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Σχεδόν συμπλη­ρω­μένο είναι το «παζλ» των προ­πο­νη­τών για τις ομάδες της Basket League. Οκτώ προ­πο­νη­τές συνε­χί­ζουν σίγουρα στους πάγκους των ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Καν­τζού­ρης στον Κολοσσό. Μέχρι στιγμής προ­πο­νητή δεν έχει μόνο ο Ιωνικός Νικαίας. Οι υπό­λοι­πες ομάδες είτε έχουν ανα­νε­ώ­σει τις συνερ­γα­σίες με τους προ­πο­νη­τές τους, είτε έχουν πάρει νέο κόουτς. Ανα­λυ­τικά, όσα ισχύουν με τους προ­πο­νη­τές στη Basket League.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Ηλίας Καν­τζού­ρης (συνε­χί­ζει)

Π.Α.Ο.Κ.: Άρης Λυκο­γιάν­νης (συνε­χί­ζει)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Σωτήρης Μανω­λό­που­λος (συνε­χί­ζει)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Θανάσης Σκουρ­τό­που­λος (συνε­χί­ζει)

Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ: Χρήστος Σερέλης (συνε­χί­ζει)

ΛΑΡΙΣΑ: Νίκος Παπα­νι­κο­λό­που­λος (συνε­χί­ζει)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιώργος Μπαρ­τζώ­κας (συνε­χί­ζει)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Νίκος Βετού­λας (συνε­χί­ζει)

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ:-

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δημή­τρης Πρίφτης αντί Όντετ Κάτας

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ: Λούις Κασι­μίρο αντί Μάκη Γιατρά

ΑΡΗΣ: Γιάννης Καστρί­της αντί Σάββα Καμπε­ρίδη

Α.Ε.Κ.: Γιώργος Δέδας αντί Βαγγέλη Αγγέλου

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.