Δυναμικά συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει της συμμετοχής της στη νεοσύστατη Football League, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου.
Οι «τοξοβόλοι» διατήρησαν στις τάξεις τους, ακόμα δύο ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, με καταγωγή από το νησί μας, παραμένοντας πιστοί στην φιλοσοφία, στο έμψυχο δυναμικό να υπάρχουν όσοι περισσότεροι γίνεται ντόπιοι αθλητές.
Ο λόγος για τον αριστερό οπισθοφύλακα Κώστα Χειμωνέττο και τον ακραίο μεσοεπιθετικό Σταύρο Κουγιό, με τους ποδοσφαιριστές να συναντιούνται με την διοίκηση της ομάδας, υπογράφοντας την επέκταση των συμβολαίων τους.
Οι «τοξοβόλοι» επισημοποίησαν την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών με την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποιούν και ότι οι Κόλα, Πετράκος, Στεφανίδης, Μπάρδος, Αποστολάτος, Κωνσταντινόπουλος, Παναγιωτόπουλος και Περογαμβράκης αποτελούν παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Κώστα Χειμωνέττο και Σταύρο Κουγιό.
Οι δύο ποδοσφαιριστές με καταγωγή από το νησί της Ρόδου συμφώνησαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ομάδα μας και στην Football League.
Για ακόμη μια χρονιά ο ΓΑΣ Ιάλυσος δίνει προτεραιότητα στους ποδοσφαιριστές της Δωδεκανήσου για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
Παράλληλα παρελθόν αποτελούν από την ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές: Ρόλαντ Κόλα, Αλέξανδρος Περογαμβράκης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Χαράλαμπος Πετράκος, Γιάννης Στεφανίδης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Φώτης Μπάρδος και Γιάννης Αποστολάτος.
Η διοίκηση τούς ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ