Αθλητικά

Διαιτησία: Ο Μπένετ θέλει την παραμονή των Ελλήνων της ΚΕΔ και μειώνει κατά οκτώ τους διαιτητές της S.L.2

Την παραμονή των Ελλήνων μελών της ΚΕΔ (Μάνταλου, Σπυρόπουλου, Καρατζίκα και Λαμπαδαρίου) για ένα ακόμα χρόνο ζητεί από την ΕΠΟ ο πρόεδρος της Επιτροπής Στιβ Μπένετ.
Το αίτημά του θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στην οποία ο Μπένετ θα κληθεί να δώσει το παρών. Ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ παράλληλα με την ανανέωση των συμβάσεων ζητεί και αύξηση στις αποδοχές των Ελλήνων μελών της ΚΕΔ.
Όσον αφορά τους πίνακες διαιτητών της επομένης αγωνιστικής περιόδου η προεργασία έχει ήδη αρχίσει. Θα υπάρξουν διαιτητές που θα βγουν από τον πίνακα της Super League 1.
Στην Super League 2 o αριθμός των διαιτητών που είναι σήμερα στον πίνακα θα μειωθεί κατά οκτώ με το επιχείρημα ότι θα μειωθούν οι ομάδες της κατηγορίας. Βέβαια από τις ΕΠΣ υπάρχουν πιέσεις για άνοδο διαιτητών τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πηγή: soccerplus.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου