Τοπικές Ειδήσεις

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης αναλαμβάνει την προεδρία της ΔΕΥΑ Ρόδου

Tην ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου της ΔΕΥΑ Ρόδου με ταυτόχρονη παύση (προφανώς προσωρινή) του προέδρου κ. Γιάννη Καμπούρη, που διατηρεί πάντως τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου Διοικητικών, ανέλαβε με απόφαση που εξέδωσε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Καμπούρης είχε διοριστεί με απόφαση του κ. Καμπουράκη την 14η Ιανουαρίου 2022.
Στο διατακτικό της απόφασης που εξέδωσε χθες ο δήμαρχος Ρόδου αναφέρονται τα εξής:

«Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Την θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ρόδου (ΔΕΥΑΡ) τον δημοτικό σύμβουλο καταλαμβάνει ex officio ο ίδιος δήμαρχος Ρόδου, κατ’ εφαρμογή του άρθρου3 Ν. 1069/1980 όπως ισχύει.
Ο δήμαρχος
Αντώνης Β. Καμπουράκης».
Συμφωνα με τις πληροφορίες ο Δήμαρχος Ρόδου προχώρησε σ’ αυτήν την διαδικασία προκειμένου να κινήσει τις διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου για θέματα που άπτονται της λειτουργίας της επιχείρησης και για τα οποία έχει αποκλειστική αρμοδιότητα να παραγγείλει διοικητική έρευνα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου