Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη του υπ. βουλευτή Δωδεκανήσου του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ Βάιου Καλοπήτα σε δημόσιες υπηρεσίες της Ρόδου

Την Πολεοδομία, τις Τεχνικές και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου καθώς επίσης και την Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής, επισκέφθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Κατά την επίσκεψή του στην Πολεοδομία και τις Τεχνικές Υπηρεσίες ο κ. Βάιος Καλοπήτας, απευθυνόμενος στους συναδέλφους του μηχανικούς ανέφερε πως «πως το πρακτικό πνεύμα του μηχανικού μπορεί να είναι χρήσιμο, ειδικά στην πρώτη γραμμή της πολιτικής μας ζωής».

Διαβεβαίωσε πως θα προσπαθήσει, με κάθε μέσο, να βοηθήσει τον κλάδο των μηχανικών να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τα προβλήματα που επέφερε η οικονομική κρίση.

«Η υποψηφιότητά μου στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές με το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ διασφαλίζει ότι τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας, θα αναδειχθούν, με σκοπό να αναζητήσουμε μαζί λύσεις και διέξοδα, διευρύνοντας τους τομείς της παραγωγικής μας δραστηριότητας, επενδύοντας στην καινοτομία και στις νέες προοπτικές», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής.

Κατά την επίσκεψή τους στις Κοινωνικές Υπηρεσίες είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με εργαζόμενους, ωφελούμενος και μέλη του διοικητικού προσωπικού, των Κ.Η.Φ.Η., της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δ. Ρόδου, του Δ.Ο.Π.

Κατά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Φροντίδας και Ανάπτυξης Δήμου Ρόδου κ. Σωτήρη Πετράκη, ο υποψήφιος βουλευτής ενημερώθηκε για τη λειτουργία των δομών και τις ανάγκες τους, σημειώνοντας ότι η Κοινωνική Πολιτική, το πρόγραμμα της οποίας θα παρουσιάσει την ερχόμενη Τρίτη η κ. Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχέδιο Ελλάδα», είναι ψηλά στην ατζέντα του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τα γραφεία της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής όπου συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης & Προσχολικής Αγωγής κ. Γιάννη Κορωναίο, με τον οποίον συζήτησαν ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

«Αν οργανώσουμε τις δυνάμεις μας εντός και εκτός της χώρας με τους νέους, τα παιδιά που σπούδασαν από το υστέρημα των γονιών τους, αν οργανωθούμε, χρησιμοποιήσουμε και στελεχώσουμε τις υποδομές, που είναι η παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ, αυτή η χώρα μπορεί να αναταχθεί μπορεί να έχει ένα καλύτερο αύριο με σταθερότητα και ευημερία», δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας, ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του στις δημόσιες υπηρεσίες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου