Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν χτες, οι συντελεστές της εκδήλωσης που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για μια βραδιά υπό το φως της πανσελήνου.
Όπως δήλωσε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΠΝΑΙ στο πλαίσιο της στήριξης μεγάλων εκδηλώσεων και διοργανώσεων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου:
«Θα είναι μία ξεχωριστή βραδιά, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στις 9:30 το βράδυ. Στην εκδήλωση προσκαλούμε όλους τους Ροδίτες, τις Ροδίτισσες και τους επισκέπτες του νησιού, να απολαύσουν την Πανσέληνο στο μοναδικής ομορφιάς Ρωμαϊκό Ωδείο, στην Αρχαία Ακρόπολη της Ρόδου, με τη συναυλία της Λαμπρινής Καρακώστα. Η ερμηνεύτρια είναι γνωστή από την τετραετή συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα και μας συστήνεται πλέον και ως δημιουργός, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ.
Με την κλασική της κιθάρα και το μεταλλόφωνό της, πότε μας συγκινεί με την ευαισθησία της και πότε μας ξεσηκώνει με τα κρουστά της. Παρέα με την εξαιρετική Ροδίτισσα τσελίστρια Δέσποινα Σπανού, μας παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια, συμμετοχές της στη δισκογραφία, τραγούδια νέων δημιουργών με κοινές ανησυχίες, αλλά και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών».
Για την εκδήλωση μίλησε και η Λαμπρινή Καρακώστα που δήλωσε συγκινημένη επειδή ήθελε πάντα να ερμηνεύσει τραγούδια σε έναν τόσο όμορφο χώρο, καθώς και η Ροδίτισσα τσελίστρια Δέσποινα Σπανού. Παρούσα ήταν και η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου κ. Μαρία Κρητικού «Μαζί με δύναμη για τη ζωή» -που συμμετέχει στην εκδήλωση.
Σύμφωνα με τον κ. Διακογεωργίου, θα είναι μια βραδιά αγάπης, όπου με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Ποιήματα θα απαγγείλει η ηθοποιός Μαρία Μανιώτη.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ