ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξακολουθούν οι κρίσεις πανικού στις Πανελλαδικές-Το ΕΚΑΒ δέχθηκε περισσότερες από 12 κλήσεις για βοήθεια

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Πανελλήνιες

Κλήσεις… πανικού λόγω κρίσης πανικού υπο­ψη­φίων στις πανελ­λή­νιες εξε­τά­σεις για την είσοδο στα Ανώτερα και Ανώτατα Ιδρύ­ματα, έχουν κατα­κλύ­σει σήμερα από το πρωί το ΕΚΑΒ.

Από το πρωί μέχρι και το μεση­μέρι έχει δεχθεί περί τις 12 κλήσεις από την Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καρ­δί­τσα, τον Παλαμά και την Καλα­μπάκα, για υπο­ψη­φί­ους οι οποίοι δεν αισθά­νο­νται καλά και σπεύ­δουν οι καθη­γη­τές τους να ειδο­ποι­ή­σουν το ΕΚΑΒ προ­κει­μέ­νου τα παιδιά να μετα­φερ­θούν εν συνε­χεία στα κατά τόπους εφη­με­ρεύ­ο­ντα νοσο­κο­μεία.

«Μόλις ακούμε «σχολείο» κατα­λα­βαί­νουμε ότι πρό­κει­ται για υπο­ψή­φιο και σπεύ­δουν τα ασθε­νο­φόρα προ­κει­μέ­νου να μετα­φέ­ρουν τα παιδιά» λένε οι υπεύ­θυ­νοι του τηλε­φω­νι­κού Κέντρου του ΕΚΑΒ.

Στις περισ­σό­τε­ρες των περι­πτώ­σεων πρό­κει­ται για κρίσεις πανικού και η συμ­πτω­μα­το­λο­γία που εκδη­λώ­νε­ται ανη­συ­χεί τους καθη­γη­τές οι οποίοι σπεύ­δουν να καλέ­σουν σε βοήθεια, ενώ σημειώ­θη­καν και ορι­σμένα λιπο­θυ­μικά επει­σό­δια.

Παρότι στο σύνολο των χιλιά­δων παιδιών που δίνουν εξε­τά­σεις στην Θεσ­σα­λία ο αριθμός δεν μπορεί να θεω­ρη­θεί υψηλός, ωστόσο, όπως λένε από το ΕΚΑΒ, το σημε­ρινό «φαι­νό­μενο» των 12 κλήσεων -οι περισ­σό­τε­ρες ανα­λο­γικά έγιναν από την Λάρισα- είναι πρω­το­φα­νές. Διότι συνήθως, τις προη­γού­με­νες χρόνιες κατά τις αντί­στοι­χες περιό­δους σημειώ­νο­νται μία – δυο κλήσεις σε κάποιες ημέρες εξε­τά­σεων, ενώ ο ανώ­τε­ρος αριθμός κλήσεων που έχει σημειω­θεί είναι περί τις έξη ημε­ρη­σίως.

Το ΒΗΜΑ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.