Ειδήσεις

Με τον Γ. Χατζημάρκο ο Γιάννης Μηνάς και ο Νικόλαος Νικολής

Γιάννης Μηνάς: H εποχή μας απαιτεί λύσεις που πρέπει να δοθούν από εμάς τους ίδιους.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανανέωση σε σκέψεις και πιο δυναμικές κινήσεις για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

H νέα γενιά δεν περιμένει να της χαριστεί τίποτα και διεκδικεί ισάξια θέση στα κοινά του τόπου μας, για να ακουστεί και να τολμήσει να αλλάξει νοοτροπίες του χθες.

Διεκδικεί, γιατί έχει όρεξη να προσφέρει στον τόπο όπου χτίζει το μέλλον της.

Η ανατρεπτική προσωπικότητα του Γιώργου Χατζημάρκου, η δυναμική του και οι γνώσεις του είναι τα συστατικά που διασφαλίζουν την αλλαγή πορείας για το Νότιο Αιγαίο προς την ανάπτυξη και την ευημερία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝΑ

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1985.

Τελείωσε το Καζούλειο Λύκειο Ρόδου και αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχόλη του

Α.Π. Θ.

Από το 2011 ασχολείται με τον τουρισμό και είναι συνιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου.

Ξεκίνησε να ασχολείται με τον φοιτητικό συνδικαλισμό από το πρώτο έτος των σπουδών του διεκδικώντας ενεργά καλύτερες συνθήκες σπουδών για όλους τους φοιτητές.

Από το 2010 έως και σήμερα είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Ρόδου με τον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Αδελφότητας Τηλίων Ρόδου «Ο ΤΗΛΙΝΗΣ».

Νικόλαος Νικολής: «Από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου μεγάλωσα μέσα σε ένα έντονα πολιτικοποιημένο περιβάλλον και είχα την τύχη να διδαχθώ από τον πατέρα μου όλες τις αρχές και τις αξίες της έντιμης πολιτικής πορείας . Με αυτά τα εφόδια ανέπτυξα τη δική μου πολιτική, πολιτιστική και αθλητική δράση, τόσο κατά την διάρκεια των σχολικών του χρόνων όσο και μετέπειτα. Με τον Γιώργο Χατζημάρκο, μοιραστήκαμε το ίδιο όραμα, αγωνιστήκαμε γι αυτό με ήθος. Σήμερα, συνοδοιπόροι και πάλι, θα παλέψουμε για να κάνουμε τη διαφορά στο πολιτικό σκηνικό. Είμαι αποφασισμένος εάν οι Δωδεκανήσιοι με τιμήσουν με την ψήφο τους να δώσω τον καλύτερο του εαυτό για μια καλύτερη Δωδεκάνησο αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νικολής Νικόλαος του Μιχαήλ και της Ελένης γεννήθηκε στ’ Αφάντου στις 25 Αυγούστου του 1971. Είναι επιχειρηματίας ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην γενέτειρά του.

-Διετέλεσε πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Αέρα Αφάντου

-Διετέλεσε πρόεδρος του ΓΑΣ Ιαλυσού

– Γενικός αρχηγός στην ΠΑΕ Διαγόρας

-Μέλος του Δ.Σ στον Εθνικό Αρχίπολης.

-Μέλος του πολιτιστικού – θρησκευτικού συλλόγου Αφάντου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»

-Μέλος της τοπικής επιτροπής της Νέα Δημοκρατίας Αφάντου.

-Εν ενεργεία αναπληρωτής πρόεδρος τοπικής επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Καλλιθέας

– Εν ενεργεία μέλος του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Αφάντου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου