Το προσεχές Σάββατο στις 19:00 θα παίξει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στα «Δύο Αοράκια» με αντίπαλο τον Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Πρόκειται για ένα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι, αφού οι Κρητικοί λόγω… νεοσύστατης ομάδας παίζουν με μεγαλύτερο classification και άρα η αποστολή του Γ.Σ.Δ. κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Η ανακοίνωση του Ηρακλείου (εκεί αγωνίζεται ο Μανώλης Στυλιανακάκης) είναι η εξής: «Αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 19:00 στα ‘’Δύο Αοράκια’’ η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου για το 21ο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Δωδεκανήσου είναι 3 φορές πρωταθλήτρια ομάδα και 5 φορές κυπελλούχος από το 2011, δευτεραθλήτρια και φιναλιστ στο θεσμό του κυπέλλου για την περασμένη σεζόν. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα μας όπως κάνει κάθε φορά! Yπενθυμίζουμε ότι η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και όσοι επιθυμούν, μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την εθελοντική ομάδα Give».
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΧΑΜΑΝΤΙ
Στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ αλλά μ’ ένα παιχνίδι λιγότερο (κόντρα στο Μαρούσι) παραμένει ο Ατνάν Χαμαντί στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Πρώτος είναι ο παίκτης- προπονητής του Αστέρα Τρικάλων Γιώργος Χατζής, ο οποίος έχει πετύχει 120 σε 5 παιχνίδια, ενώ ο Ατνάν Χαμαντί έχει 102 σε τέσσερις αναμετρήσεις. Στην 13η θέση βρίσκεται ο Χρήστος Μαρτσάκης με 58 πόντους… Στον σχετικό πίνακα, μπορείτε να δείτε τους 20 πρώτους σκόρερ της Ο.Σ.Ε.Κ.Α.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ… ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο… δικός μας κόσμος είναι γεμάτος με ανθρώπους, που είναι συνάμα ευαίσθητοι και λάτρεις των σπορ. Που έχουν διάθεση να βρεθούν δίπλα μας, που έχουν διάθεση να μπουν σ’ ένα υπέροχο ταξίδι. Στον… δικό μας κόσμο καλωσορίζουμε τον ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΥΦΙΔΗ, μια εταιρία κατασκευής, εισαγωγής και εμπορίας ορθοπεδικών ειδών, η οποία παρέχει χορηγία στην ΟΣΕΚΑ για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Πρόκειται για μια εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται από το 1919. Στο πρόσωπο του Χριστόφορου Κυφίδη βρήκαμε έναν άνθρωπο με πραγματικό ενδιαφέρον για το μπάσκετ με αμαξίδιο, για την Εθνική ομάδα, για τους αθλητές μας. Η συγκεκριμένη χορηγία είναι σημαντική για μας, καθώς φαίνεται ότι οι εταιρίες που έχουν σχέση με τον χώρο μας, αρχίζουν και δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον, για την προσπάθεια που κάνουμε να ανεβάσουμε ποιοτικά το άθλημά μας. Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τον ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΥΦΙΔΗ, με την ευχή αυτή η συνύπαρξη να είναι μόνο η απαρχή μιας μακρόχρονης κι επωφελούς συνεργασίας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ