Ξεκίνησε χθες η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Κολοσσός- Π.Α.Ο.Κ., που θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο στις 15:45. Στο «Βενετόκλειο»… λογικά δεν θα «πέφτει καρφίτσα», ενώ δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν και οι οπαδοί του «δικεφάλου του βορρά», που έχουν προμηθευτεί ήδη τα εισιτήρια από την Κ.Α.Ε. Κολοσσός. Η ανακοίνωση των «θαλασσί». H Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική της Basket League, έχει ξεκινήσει. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.
*Η αγορά παιδικού εισιτηρίου, πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος. Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα. Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
-Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου, 85132 Ρόδος, τηλέφωνο 22410-22261, info@kolossosbc.gr) Tετάρτη- Παρασκευή 10:00- 14:00.
-Tην ημέρα του αγώνα (Σάββατο 24/3), από τις 12:00, στο εκδοτήριο του Βενετοκλείου.
-Online από το viva.gr.
Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου) ή στο εκδοτήριο του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε. Όλα αυτά τα χρόνια και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και γι’ αυτό, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό σε αυτόν τον αγώνα, ώστε να τους δώσουν δύναμη για τη συνέχεια! Φίλε του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, είσαι ο 6ος παίχτης με ρόλο σημαντικό για την ομάδα σου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ