Νέο επεισόδιο με βουλευτή της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε στη Βουλή. Ο Γιάννης Λαγός, αναφερόμενος στις επιστολές των Παμμακεδονικών Οργανώσεων που απειλούσαν τους βουλευτές με θάνατο, επιτέθηκε με ύβρεις σε όλα τα κόμματα, κάνοντας λόγο για προδότες και πουλημένους. Κάποια στιγμή μάλιστα επιτέθηκε και προσωπικά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη λέγοντας “σκάσε ρε προδότη, μην μιλάς”.

Ο Σπύρος Λυκούδης, που προεδρεύει της συνεδρίασης, ειδοποίησε τη φρουρά της βουλής να παρέμβει. Όμως ο βουλευτής της Χρυσής δεν κατέβαινε από το βήμα της βουλής και συνέχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο Νίκος Ξυδάκης να κατευθυνθεί προς το μέρος του και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Τον ακολούθησαν και άλλοι βουλευτές και παραλίγο να προκληθεί σύρραξη.

“Καθίστε κάτω και ηρεμήστε. Καλύτερη απάντηση από την ηρεμία δεν μπορεί να υπάρξει” είπε ο κ. Λυκούδης, ζητώντας να διακοπεί η συνεδρίαση.

“Δεν μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση, αν συνεχιστεί η συζήτηση θα έχουμε χειρότερη εξέλιξη, καθίστε ηρεμήστε πέντε λεπτά και θα δούμε τι θα γίνει” τόνισε.

Η συνεδρίαση τελικά διακόπηκε και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την αίθουσα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ