Ειδήσεις

Απάντηση του κ. Ηλία Τσαβαρή στο Δήμο Σύμης

Λόγος καίριος χωρίς κορώνες

Αφήστε τα παραληρήματα κ πιάστε δουλειά για τα σοβαρά προβλήματα του νησιού μας 

Το ήθος που με διακρίνει δεν μου επιτρέπει να ακολουθήσω τον κατήφορο, στον οποίο έχει περιέλθει η δημοτική αρχή και πιο συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου του δημάρχου.

 Παραμένω δημοτικός σύμβουλος και ενεργός πολίτης του νησιού μου, όσο και να μην αρέσκονται κάποιοι..  ( η αντιπολίτευση είναι και η ελάσσονα).

Σας εύχομαι, με το ίδιο πάθος και με την ίδια αποφασιστικότητα που επιδείξατε κατά το γκρέμισμα του περιπτέρου να την αποδείξετε και στα πολλά κι αντιστοίχως σοβαρά προβλήματα, που ταλανίζουν το νησί μας .

Λυπάμαι πολύ για την μικρότητα και για την εμπάθεια που επέδειξε φανερά το Γραφείο Τύπου του δημάρχου ενάντια στο πρόσωπό μου. Η αξιοπρέπειά μου, όμως, δεν μου επιτρέπει να απαντήσω με παρόμοιες προσβολές.

Η διαπίστωση της ειλικρίνειας ή του ψεύδους µιας εξαγγελίας έρχεται πάντα εκ των υστέρων. Ο λαός της Σύμης γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι οι «αρχομανείς» και ποιοι έχουν «ύφος χιλίων καρδιναλίων» στις δημόσιες εμφανίσεις και στις τοποθετήσεις τους. «Ιδιοτελείς»; Προφανώς μπερδευτήκατε! «Αργόσχολους;». Θεωρεί το γραφείο τύπου τον θεσμικό ρόλο της άσκηση αντιπολίτευσης δουλειά για «αργόσχολους»;  Η υπευθυνότητα ,που με διακρίνει και παρόλα τα αυξημένα καθήκοντά μου δεν απέφυγα ποτέ οποιαδήποτε υποχρέωση μου στο νησί κ με το παραπάνω  εξάλλου μιλούν οι πράξεις  , σε αντίθεση με όσους δεν επιτελούν το χρέος τους καθημερινά, επαναπαυόμενοι χάρη στη μόνιμη θέση που κατέχουν ως δημόσιοι υπάλληλοι. Οικειοθελώς στέκομαι πλάι στις ανάγκες του νησιού και των κατοίκων του, όπως δύναμαι κάθε φορά.

Καθαρός στόχος της δημοτικής αρχής εξαρχής, ήταν να αποπροσανατολίσει και να αποτρέψει τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα του νησιού μας…  Μια πολιτική όχι μόνο  αντικοινωνική , και αντιαναπτυξιακή… Δυστυχώς, ο στόχος τους δεν επετεύχθη.

Να είστε σίγουροι, ότι αντέχω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του λαού της Σύμης και ότι οι χυδαιότητές σας, όχι απλά δεν με κάμπτουν , αλλά μου δίνουν δύναμη, γιατί μου υπενθυμίζουν από ποιους έχω να υπερασπίσω τους συμπολίτες μου. Άλλωστε, ο κόσμος του νησιού μας γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο καθένας μας και τι έχει προσφέρει στον τόπο του.  Συμμετέχουμε και συνδιαμορφώνουμε.  Αυτός είναι ο ρόλος. Είμαστε μέσα, δεν είμαστε απ’ έξω. Ας το αξιοποιήσουμε αυτό.

 

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σύμης

 

Οικονομολόγος – Γεωπόνος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου