ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: Μπήκε ο Τερζίου, τελευταία στιγμή Αρφαράς και Ορφανίδη Ν.

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΟΙΒΟΣ

Ευχά­ρι­στα ήταν τα νέα από το μέτωπο του τραυ­μα­τι­σμού του Αλμπάν Τερζίου. Ο νεαρός αμυ­ντι­κός ξεπέ­ρασε τις ενο­χλή­σεις που τον ταλαι­πω­ρού­σαν, ολο­κλή­ρωσε το ατομικό πρό­γραμμα που ακο­λού­θησε τις προη­γού­με­νες ημέρες και επέ­στρεψε σε κανο­νι­κούς ρυθμούς προ­πο­νή­σεων και έτσι αυτο­μά­τως έθεσε τις υπη­ρε­σίες του στην διάθεση του Σάββα Ορφα­νίδη για το εκτός έδρας παι­χνίδι της Κυρια­κής με την Νίκη Τρα­γα­νού στο πλαίσιο της 20ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας στον 6ο όμιλο.

Ωστόσο, ο έμπει­ρος τεχνι­κός δεν γνω­ρί­ζει ακόμα αν θα έχει όλους τους ποδο­σφαι­ρι­στές του δια­θέ­σι­μους, καθώς δύο κρί­νο­νται αμφί­βολη.

Ο λόγος για τον Νίκο Αρφαρά που ταλαι­πω­ρεί­ται από ενο­χλή­σεις στον λαγο­νο­ψο­ΐτη και τον Νίκο Ορφα­νίδη που πονάει στην γάμπα, με τους ποδο­σφαι­ρι­στές να μην έχουν προ­πο­νη­θεί στις προη­γού­με­νες ημέρες.

Πάντως, ο Σάββας Ορφα­νίδη είναι δια­τε­θει­μέ­νος να τους περι­μέ­νει μέχρι και την τελευ­ταία στιγμή, με την συλλογή τους να κρί­νε­ται στην προ­πό­νηση του Σαβ­βά­του.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπό­λοι­ποι ποδο­σφαι­ρι­στές είναι ετοι­μο­πό­λε­μοι.

Τώρα όσον αφορά στην προ­ε­τοι­μα­σία, θα συνε­χι­στεί σήμερα, καθώς χθες ο έμπει­ρος τεχνι­κός χορή­γησε ρεπό στους ποδο­σφαι­ρι­στές του για να ξεκου­ρα­στούν.

Το σημε­ρινό πρό­γραμμα θα γίνει το μεση­μέρι στο γήπεδο Κρε­μα­στής, με ασκή­σεις τακτι­κής, τελειώ­ματα φάσεων, στη­μέ­νες μπάλες και αγω­νι­στικά παι­χνί­δια στην κατοχή και την κυκλο­φο­ρία της μπάλας.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των Κρε­μα­στε­νών θα ολο­κλη­ρω­θεί το πρωί του Σαβ­βά­του με ασκή­σεις τακτι­κής και ενερ­γο­ποί­η­σης, ενώ όπως όλα δεί­χνουν το από­γευμα της ίδια ημέρας θα ανα­χω­ρή­σει η απο­στολή για το παι­χνίδι της Κυρια­κής με την Νίκη Τρα­γα­νού.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.