Ευχάριστα ήταν τα νέα από το μέτωπο του τραυματισμού του Αλμπάν Τερζίου. Ο νεαρός αμυντικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, ολοκλήρωσε το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε τις προηγούμενες ημέρες και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και έτσι αυτομάτως έθεσε τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Σάββα Ορφανίδη για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Νίκη Τραγανού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, καθώς δύο κρίνονται αμφίβολη.
Ο λόγος για τον Νίκο Αρφαρά που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη και τον Νίκο Ορφανίδη που πονάει στην γάμπα, με τους ποδοσφαιριστές να μην έχουν προπονηθεί στις προηγούμενες ημέρες.
Πάντως, ο Σάββας Ορφανίδη είναι διατεθειμένος να τους περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, με την συλλογή τους να κρίνεται στην προπόνηση του Σαββάτου.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, θα συνεχιστεί σήμερα, καθώς χθες ο έμπειρος τεχνικός χορήγησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν.
Το σημερινό πρόγραμμα θα γίνει το μεσημέρι στο γήπεδο Κρεμαστής, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Η προετοιμασία των Κρεμαστενών θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης, ενώ όπως όλα δείχνουν το απόγευμα της ίδια ημέρας θα αναχωρήσει η αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με την Νίκη Τραγανού.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ