Ανακοίνωση- κάλεσμα στον κόσμο εξέδωσε ο Ιπποκράτης Κω για το παιχνίδι της Κυριακής (17:00) με τη Δάφνη Δαφνίου. Αναλυτικά: «Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Κω θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Ιπποκράτης Casa Cook- Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η ομάδα μας αγωνίζεται εναντίον της ομάδας, η οποία μας είχε κερδίσει στον αγώνα του πρώτου γύρου. Είναι πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση η οποία την αδικεί. Η ομάδα μας μετά την ήττα από τον πρωτοπόρο και σίγουρο πρωταθλητή Ιωνικό Νικαίας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μπροστά στο κοινό της. Σας περιμένουμε όλους για να στηρίξουμε την ομάδα του νησιού μας’».
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ
Το Σάββατο 17 Μαρτίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι Διαγόρας Δρυοπιδέων- Ιπποκράτης Κω για την 22η αγωνιστική του ομίλου νότου της Β’ Εθνικής. Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. «Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Διαγόρας Δρυοπιδέων- Ιπποκράτης Κω για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) αντί της 18/03/2018 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί 17/03/2018 και ώρα 13.30, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Στ. Βενέτης».
*Το παιχνίδι Α.Ε.Ν. Κηφισιάς- Α.Ο. Τρίτων αντί για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Βικέλας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ