Μπορεί ο ΓΑΣ Ιάλυσος να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, έχοντας 24 πόντους, ωστόσο δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα όσον αφορά στην παραμονή του στην κατηγορία.
Οι «τοξοβόλοι» προέρχονται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα ( εντός έδρας ισοπαλία με τον Ιωνικό και εκτός έδρας ήττα από τον Εθνικό) και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία, η υπόθεση «παραμονή» έχει περιπλέξει την κατάσταση.
Πλέον το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής για την 17η αγωνιστική με αντίπαλο την φορμαρισμένη Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου είναι αποφασιστικής σημασίας για τον ΓΑΣ Ιάλυσος, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους «τοξοβόλους», προκειμένου να μην έχουν μπλεξίματα όσον αφορά στην παραμονή τους.
Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Θανάση Τερζή δεν είναι για υποβιβασμό, διαθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στις τάξεις της, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να την αποδείξουν εντός του αγωνιστικού χώρου, κατακτώντας τους βαθμούς που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους.
Από εκεί και πέρα, όλοι στο στρατόπεδο των «τοξοβόλων» έχουν συγκεντρωθεί στην Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για να οδηγηθούν στους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν χθες το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» με τον Θανάση Τερζή, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις ταχυτήτων.
Οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα είναι καθημερινές μέχρι και το πρωί Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι το μοναδικό πρόβλημα στον ΓΑΣ Ιάλυσος είναι ο τιμωρημένος Κώστας Τσούπρος που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό, καθώς όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ