Τοπικές Ειδήσεις

Νέα κουφώματα αλουμινίου τοποθετήθηκαν στο νηπιαγωγείο Παραδεισίου με τη στήριξη της Fraport Greece

Την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο αντικατάστασης των παλαιών κουφωμάτων αλουμινίου στο Νηπιαγωγείο Παραδεισίου.

Τα νέα συστήματα αλουμινίου είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης και αυξημένης ασφάλειας και προστασίας, ιδανικά για το περιβάλλον των παιδιών. Το συνολικό κόστος του έργου, το οποίο περιελάμβανε την αντικατάσταση κουφωμάτων, παραθύρων, θυρών και συναφών στοιχείων, χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τη Fraport Greece.

Παρόντες στην εκδήλωση για να επιβλέψουν την ολοκλήρωση του έργου ήταν ο κ. Σάκης Ανυφαντής, στέλεχος της Fraport Greece και διευθυντής του αερολιμένα Ρόδου, ο κ. Κυριάκος Μαλιωτάκης, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου, η κα Μαρία Βασιλάκη, διευθύντρια του νηπιαγωγείου, η κα Ηλέκτρα Μεστουσάκη Αρφαρά και ο κ. Γιώργος Νεσφυγιέ μέλη της δημοτικής κοινότητας Παραδεισίου.

Ο κ. Ανυφαντής υπογράμμισε τη σημασία της πρωτοβουλίας, δηλώνοντας: «Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της Fraport Greece, η οποία για άλλη μια φορά επέλεξε να “επενδύσει” στα παιδιά, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας, ένα μέλλον που χτίζεται από εμάς».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής κ. Στράτος Καρίκης δήλωσε τα εξής: «Συγχαίρουμε την Fraport Greece για τη σημαντική παρέμβαση στο νηπιαγωγείο του Παραδεισίου. Ως Δημοτική Αρχή δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση των σχολείων μας και στη δημιουργία ποιοτικών και φιλόξενων υποδομών για τα παιδιά μας, προβαίνοντας σε μία σειρά παρεμβάσεων στις σχολικές δομές όλων των βαθμίδων σε όλο το νησί. Πρωτοβουλίες όπως αυτή της Fraport Greece είναι ευπρόσδεκτες, καθώς ενισχύουν και συμπληρώνουν το έργο μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου