Ειδήσεις

Ανεμβολίαστοι γιατροί: Η απόφαση της Επιτροπής για το πρωτόκολλο επιστροφής στα νοσοκομεία

Το υγειονομικό πρωτόκολλο επιστροφής των ανεμβολίαστων γιατρών στο σύστημα υγείας αποφάσισε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Ειδικότερα η επιστροφή των ανεμβολίαστων γιατρών θα γίνει με τον ίδιο τρόπο όπως θα γίνει για τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους νοσηλευτές και το λοιπό προσωπικό, όπως αποφασίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Επομένως οι ανεμβολίαστοι γιατροί θα πρέπει να υποβάλλονται σε δύο rapid test με δικη τους δαπάνη και θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα υψηλής προστασίας.

Να μην τοποθετηθούν σε μονάδες με ευάλωτους ασθενείς
Τέλος η Επιτροπή εισηγήθηκε οι ανεμβολιαστοι γιατροί να μην έχουν πρόσβαση σε μονάδες με ευάλωτους ασθενείς όπως οι Μοναδες Εντατικής Θεραπείας, οι Μονάδες Νεογνών και όπου υπάρχουν ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου