ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη μνήμη του μικρού Άγγελου η παιδική χαρά στα Καλαβάρδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
παιδ.χαρά Καλαβάρδα

Πα­ρου­σία του δη­μάρ­χου Ρόδου κ. Φώτη Χα­τζη­διά­κου πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν την Κυ­ρια­κή τα εγκαί­νια της νέας παι­δι­κής χαράς στα Κα­λα­βάρ­δα, στη μνήμη του μι­κρού Άγ­γε­λου που έχασε τη μάχη για τη ζωή, γε­μί­ζο­ντας συ­γκί­νη­ση την κοι­νω­νία της Ρόδου.

Ο μι­κρός Άγ­γε­λος Γκιώ­νης, που έγινε γνω­στός στο ευρύ κοινό από το γεν­ναίο αγώνα που έδινε με τον καρ­κί­νο, είχε ευαι­σθη­το­ποι­ή­σει φο­ρείς, εθε­λο­ντές καθώς και ολό­κλη­ρη την το­πι­κή κοι­νω­νία που έδινε το παρών σε κάθε κά­λε­σμά του.

«Αυτή η παι­δι­κή χαρά που εγκαι­νιά­ζε­ται στη μνήμη του, δή­λω­σε ο δή­μαρ­χος, δεί­χνει το με­γα­λείο ψυχής πολ­λών αν­θρώ­πων: χο­ρη­γών, φο­ρέ­ων, εθε­λο­ντών ώστε να κρα­τη­θεί ζω­ντα­νή η μνήμη του όσα χρό­νια κι αν πε­ρά­σουν. Να την προ­σέ­χου­με αυτή την παι­δι­κή χαρά, συ­μπλή­ρω­σε, γιατί μαζί με τα παι­διά που θα παί­ζουν σ΄ αυτήν θα χαί­ρε­ται και ο Άγ­γε­λος».

Πα­ρό­ντες στα εγκαί­νια της παι­δι­κής χαράς ήταν με­τα­ξύ άλλων ο πρό­ε­δρος του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου κ. Θωμάς Σω­τρί­λης, η αντι­δή­μαρ­χος Του­ρι­σμού κ. Μα­ρί­ζα Χα­τζη­λα­ζά­ρου, ο πρό­ε­δρος του Λι­με­νι­κού Τα­μεί­ου Δω­δε­κα­νή­σου κ. Μι­χά­λης Χρι­στο­δού­λου, ο εντε­ταλ­μέ­νος δη­μο­τι­κός σύμ­βου­λος σε θέ­μα­τα Πρα­σί­νου κ. Στέ­φα­νος Κυ­ρια­ζής, ο πρό­ε­δρος της το­πι­κής κοι­νό­τη­τας Κα­λα­βαρ­δών κ. Δη­μή­τρης Χα­τζη­νι­κό­λας καθώς και οι γο­νείς του μι­κρού Άγ­γε­λου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.