Ειδήσεις

ΠΟΜΕΝΣ : Κύριε Σταϊκούρα σεβαστείτε τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού της Χώρας

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, με έκπληξη και δυσφορία διαπίστωσε ότι στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο ήρθε σε δημόσια διαβούλευση την 11η Νοεμβρίου, δεν εμπεριέχει καμία από τις εξαγγελίες του κ. Πρωθυπουργού, που αναφέρθηκαν για τις Ένοπλες Δυνάμεις στην ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα:

Tην οικονομική αποκατάσταση των Αξιωματικών προέλευσης Εθελοντών Μακράς θητείας με την ένταξή τους στο αντίστοιχο κλιμάκιο της Β΄ κατηγορίας του μισθολογίου,
Την χορήγηση ενός μισθολογικού κλιμακίου των συναδέλφων μας Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης μετά την παρέλευση τριών ετών στρατιωτικής υπηρεσίας καθώς και
Την αποζημίωση των πληρωμάτων των πολεμικών πλοίων που βρίσκονται σε αποστολές.
Καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, να συμπεριλάβει στο αναφερθέν νομοσχέδιο, τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις, δείχνοντας επιτέλους την έμπρακτη αναγνώριση του έργου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σεβόμενος τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού της Χώρας.

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ,  η εργασιακή μας αξιοπρέπεια αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή μας και θα συνεχίσουμε να την διεκδικούμε με απαράμιλλο σθένος, όπως ακριβώς συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε αποστολή μας ανατίθεται.

Οι Στρατιωτικοί ΔΕΝ επαιτούν. Διεκδικούν!!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου