Η διεξαγωγή των δύο εξ αναβολής αγώνων (Ηρακλής- Κολοσσός και Π.Α.Ο.Κ.- Γ.Σ. Λαυρίου) μείωσε τις εκκρεμότητες στις αγωνιστικές της Basket League. Όμως ακόμα υπάρχουν αρκετά «χρωστούμενα παιχνίδια λόγω Covid-19. Ποια είναι αυτά; Τα εξής…
1η αγωνιστική: Λαύριο- Προμηθέας Πάτρας
2η αγωνιστική: Προμηθέας Πάτρας- Παναθηναϊκός
3η αγωνιστική: Λάρισα- Προμηθέας Πάτρας, Λαύριο- Άρης
4η αγωνιστική: Π.Α.Ο.Κ.- Λάρισα, Α.Ε.Κ.- Προμηθέας Πάτρας, Άρης- Παναθηναϊκός
5η αγωνιστική: Λάρισα- Άρης
Όπως γίνεται κατανοητό, ο Προμηθέας Πάτρας δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο πρωτάθλημα και θα ντεμπουτάρει (κορωνοϊού θέλοντος) σήμερα κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. Ο Άρης και η Λάρισα ακολουθούν στη «λίστα», χρωστώντας από τρία παιχνίδια και οι Παναθηναϊκός, Λαύριο ακολουθούν με δύο, Από ένα «οφείλουν» ο Π.Α.Ο.Κ. και η Α.Ε.Κ.
Την προσεχή εβδομάδα, λόγω των αγώνων της Εθνικής την Παρασκευή 27/11 και την Κυριακή 29/11 ομάδες με διεθνείς παίκτες δεν θα παίξουν (όπως ο Προμηθέας, η ΑΕΚ, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ), αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συγκεντρωθεί κάποιες μέρες νωρίτερα, ενώ ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στις 27/11 αγωνίζεται κόντρα στην Μπάγερν. Η 6η αγωνιστική πιθανότατα θα γίνει στις 5-6 Δεκεμβρίου, αν και δεν έχει οριστεί ακόμη, και υπάρχει ένα «παράθυρο» για να γίνουν κάποια παιχνίδια στις 2/12, μετά τα… παράθυρα των Εθνικών Ομάδων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ