ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ερντογάν: Σχεδιάζουμε το μέλλον μας εντός Ευρώπης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ερντογαν

Άνοιγμα στην Ευρώπη επι­χει­ρεί να κάνει Ρετζέπ Ταγίπ Ερντο­γάν , καθώς δήλωσε πως «από την Ε.Ε περι­μέ­νουμε να τηρήσει τους λόγους της. Προσ­δο­κία μας από την Ευρώπη είναι να μην ασκεί πολι­τική δια­κρί­σεων και να μην εμπλα­κεί στην εχθρό­τητα ενα­ντίον της χώρας μας. Τον εαυτό μας δεν τον βλέ­πουμε κάπου αλλού, αλλά μέσα στην Ευρώπη, το μέλλον μας το σχε­διά­ζουμε να το χτί­σουμε μαζί με την Ευρώπη».

Ο Τούρκος πρό­ε­δρος στην ομιλία του προς τα μέλη του κόμ­μα­τος του ανέφερε για άλλη μια φορά τις απόψεις της χώρας του γι την ανα­το­λική Μεσό­γειο και ισχυ­ρί­στηκε πως «στην ανα­το­λική Μεσό­γειο επι­χεί­ρη­σαν να μας φυλα­κί­σουν στις ακτές μας. Με τις συμ­φω­νίες που κάναμε αλλά και τις γεω­τρή­σεις που ξεκι­νή­σαμε , οδη­γή­σαμε σε απο­τυ­χία κι αυτή τους την προ­σπά­θεια».

Όμως ο Ερντο­γάν άφησε ανοιχτό το παρά­θυρο του δια­λό­γου αφού τόνισε πως «Με κανέναν οργα­νι­σμό και με καμία χώρα δεν υπάρχει ζήτημα που να μην μπο­ρούμε να μην επι­λύ­σουμε τα προ­βλή­ματα μας με την  πολι­τική, τη διπλω­μα­τία και με το διάλογο».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.