Τοπικές Ειδήσεις

Εργα στην Παλιά Πόλη

Εγκρίθηκαν από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Ρόδου και ξεκινούν άμεσα έργα επείγοντος χαρακτήρα στην Παλιά Πόλη, προϋπολογισμού 74.400, ευρώ, από ίδιους πόρους.
Το έργο «ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ» προϋπολογισμού 74.400,00 ευρώ αφορά την εκτέλεση έργων επείγοντος χαρακτήρα για την άρση επικινδυνότητας κτηρίων ή τμημάτων τους, που εγκυμονούν κίνδυνο αποκόλλησης και πτώσης στους κοινόχρηστους χώρους της Μεσαιωνικής πόλης.
Ειδικότερα, το έργο αφορά σε επείγουσες επεμβάσεις για την άρση ετοιμορροπίας, κτισμάτων ή τμημάτων τους, που βρίσκονται πάνω ή πλησίον κοινοχρήστων χώρων για την ασφάλεια διερχομένων. Περιλαμβάνονται οι εργασίες για την υποστύλωση, την προσωρινή στερέωση του κτηρίου και των στοιχείων του, την αποξήλωση ετοιμόρροπων τμημάτων, την απομάκρυνση επικίνδυνων στοιχείων και γενικά η λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ώστε να καθίσταται το κτήριο και ο περιβάλλων κοινόχρηστος χώρος ασφαλής για τη διέλευση των διερχομένων.
Το εν λόγω έργο είναι εγγεγραμμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ρόδου και στον Προϋπολογισμό του 2018 στον Κ.Α. 70.7336.0001, με πίστωση 74.400,00 ευρώ για το έτος 2018 και με χρηματοδότηση από Ίδιους Πόρους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου