Τοπικές Ειδήσεις

Eυχαριστήριο του Συλλόγου Α.με.Α. Επαρχίας Ρόδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Α.με.Α. Επαρχίας Ρόδου» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Σύλλογο Επισκευαστών Αμαξωμάτων Αυτοκινήτων & Συναφών Επαγγελμάτων Ρόδου ( ΣΕΑΣΕΡ) καθώς και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε: Το ηλεκτρολογείο «Κανδίνος Ιωάννης », το συνεργείο αυτοκινήτων «Μπίλης service», το συνεργείο εξατμίσεων «Παναγιώτης Ασπασίας», τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων «Νίκος Νιτσοτόλης», καθώς και την οδική βοήθεια <<ΚΟΛΟΣΣΟΣ SERVICE>> Κεφάλας Αντώνιος και ΣΙΑ Ε.Ε.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Συλλόγου ΣΕΑΣΕΡ, ανταποκρίθηκαν άμεσα και με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα μας, και μας επιδιόρθωσαν εντελώς δωρεάν το αυτοκίνητο μεταφοράς των Α.με.Α. του Συλλόγου μας, το οποίο από τον Οκτώβριο του 2019 παρέμενε εκτός κυκλοφορίας λόγω μηχανολογικών βλαβών αλλά και λόγω συσσωρευμένων οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Σύλλογοι όπως αυτός των Επισκευαστών Αμαξωμάτων Αυτοκινήτων & Συναφών Επαγγελμάτων Ρόδου, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας γιατί αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθητοποίησή τους και τη συνεισφορά τους στις ανάγκες των συμπολιτών μας και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ιδιωτική πρωτοβουλία σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας.

Για το Δ.Σ. του «Συλλόγου Α.με.Α. Επαρχίας Ρόδου»

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης Φωνιαδάκης                Εμμανουήλ Χατζηκαντής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου