Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, διεξήχθη η άσκηση Έρευνας – Διάσωσης «ΑΕΤΟΣ15», σε περιοχή νότια της νήσου Μεγίστης. Πραγματοποιήθηκε σενάριο Έρευνας – Διάσωσης Ιπταμένων της Πολεμικής Αεροπορίας μετά από εικονική εγκατάλειψη, σε απομακρυσμένη περιοχή του FIR Αθηνών.
Στην άσκηση συμμετείχαν δύο (2) αεροσκάφη F-16 Block 52+, ένα (1) ελικόπτερο Super Puma AS-332, ένα (1) αεροσκάφος C-130, προσωπικό της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης, πλωτά μέσα του Πολεμικού Ναυτικού και δυνάμεις της 95ης Ανώτατης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής.
onalert.gr








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.