Αθλητικά

Ε.Ο.ΠΕ.: Λίστα αντί για δελτία

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε ότι από την σεζόν 2018-2019 θα εφαρμόσει το σύστημα των Αγωνιστικών Λιστών, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τα δελτία αθλητικής ιδιότητας, προκειμένου να διευκολυνθούν και να κερδίσουν χρόνο τα σωματεία του βόλεϊ.
Αναλυτικά:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της και της προσπάθειας για διευκόλυνση των σωματείων της, προχωράει στην εφαρμογή του συστήματος των Αγωνιστικών Λιστών, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητος που χρησιμοποιούντο μέχρι σήμερα.
Με την χρήση των Αγωνιστικών Λιστών, τα σωματεία δεν θα χρειάζεται να απευθύνονται στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. για την παραλαβή δελτίων ή να περιμένουν την παραλαβή τους με ταχυδρομείο, courier κ.λ.π. Τα σωματεία θα έχουν την δυνατότητα, αμέσως με την έγκριση κάθε εγγραφής ή μετεγγραφής να έχουν τον αθλητή/αθλήτρια στην διάθεσή του και ο χρόνος αναμονής έγκρισης των νέων εγγραφών να μειωθεί στον ελάχιστο δυνατό.
Υπενθυμίζεται ότι, με την εφαρμογή της Κάρτας Υγείας, αποδεσμεύεται η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών/αθλητριών με το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες. Και τα δυο έντυπα (Αγωνιστική Λίστα και Κάρτα Υγείας), θα πρέπει να παρουσιάζονται στον διαιτητή κάθε αγώνα»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου