Η ΛΕ.Ν.Ο.Ε σε συνεργασία με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης συνεργάζονται ακόμη μία χρονιά διοργανώνοντας τον αγώνα Drag Wars 8, ο οποίος θα διεξαχθεί το διήμερο 20 και 21 Οκτωβρίου 2018 στο αεροδρόμιο Μαριτσών.
Οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία και οι δηλώσεις συμμετοχών των αθλητών έχουν ήδη ξεκινήσει.
Για τρίτη συνεχή χρονιά αξίζει να σημειωθεί ότι στη Ρόδο θα έρθει το συγκεκριμένο διήμερο ο Δημήτρης Τσίκκης από το Σύδνεϋ της Αυστραλίας, που είναι μέλος του Ρ.Σ.Α. και θα πάρει μέρος στο Drag Wars 8.
Το Drag Wars 8 περιλαμβάνει Dragster αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, δεξιοτεχνία και time attack αυτοκινήτου.
Ο σύλλογος ΛΕ.ΜΟΤ. Ίκαρος θα δώσει την δική του παρουσία με την συμμετοχή των αθλητών του και την στήριξη στην διοργάνωση .
Αναμένεται να είναι η καλύτερη διοργάνωση αγώνων στο νησί, όλων των εποχών.
Για πληροφορίες εγγραφών μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της ΑΜΟΤΟΕ (www.amotoe.gr).
Στηρίζει η MAX Force By Maliaraκis
Με ανακοίνωση ο Ρ.Σ.Α. γνωστοποίησε ότι η εταιρεία MAX Force By Maliaraκis θα στηρίζει και φέτος τον αγώνα Drag Wars 8.
Αναλυτικά:
«Για μία ακόμη φορά η εταιρεία MAX Force By Maliaraκis θα βρίσκεται δίπλα στο Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης για τον αγώνα Drag Wars 8, που θα γίνει στο αεροδρόμιο Μαριτσών το διήμερο 20 και 21 Οκτωβρίου. Το υπερσύγχρονο κατάστημα της Max Force by Maliarakis, που βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο Ρόδου- Καλλιθέας στηρίζει την προσπάθεια του συλλόγου για την άριστη διεξαγωγή. Μετά το τέλος του αγώνα Drag Wars 8, θα γίνουν οι απονομές στο κατάστημα της Max Force by Maliarakis. Το Δ.Σ. του Ρ.Σ.Α. ευχαριστεί θερμά την εταιρεία για την εποικοδομητική συνεργασία».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ