Από την Κυριακή 30 Αυγούστου έως την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου , ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου θα διοργανώσει το ετήσιο τουρνουά «Κλωνάρεια 2020» στην μνήμη του Σακελλάρη Κλωνάρη.
Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα την προκήρυξη του φετινού τουρνουά.
Αναλυτικά:
«Ο Όμιλος Aντισφαίρισης Καλύμνου προκηρύσσει το καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά ”Κλωνάρεια 2020” εις μνήμη του Σακελλάρη Κλωνάρη, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου από την Κυριακή 30 Αυγούστου ως την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 με δικαίωμα παράτασης έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου αναλόγως του όγκου των παιγνιδιών, για τις παρακάτω κατηγορίες:
1.Μονά ανδρών under 45
2.Mονά ανδρών over 45
3.Μονά γυναικών
4.Διπλά ανδρών
5.Διπλά γυναικών
6.Doubles Mix
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για όλους τους αγώνες, δύο νικηφόρα σε των 6 games, σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 super tie break των 10 πόντων.
Σε όλους τις κατηγορίες ισχύουν οι κανόνες : No net rules και No-Ad scoring.
Σε περίπτωση ισοπαλίας 5-5 διεξάγεται tie break 7 πόντων.
Παράβολα συμμετοχής
Για μία κατηγορία 10 €
Για παραπάνω από μία κατηγορία 15 €
Μπάλες τουρνουά: Babolat Team all Court
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:
• Λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης της πανδημίας covid 19 ισχύουν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα που έχουν εκδοθεί απ την Γ.Γ.Α.
• Όλα τα ταμπλό καθώς και το πρόγραμμα αγώνων θα δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες του facebook και του ομίλου.
• Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους. Ιδιωτική ενημέρωση δεν θα υπάρξει.
• Σε περίπτωση κωλύματος ο αθλητής θα πρέπει να ενημερώσει την επιτροπή αγώνων προκειμένου να προσαρμόσει το πρόγραμμα αγώνων πριν την ανακοίνωση του προγράμματος. Σε περίπτωση που δεν ενημερωθεί η επιτροπή ο παίκτης θα ακυρώνεται.
• Επικοινωνία με αγωνιζόμενους (χρήση προσωπικών δεδομένων ): Οι αγωνιζόμενοι δηλώνουν ότι συναινούν στη χρήση προσωπικών τους εικόνων στο Internet και facebook από τους διοργανωτές.
• Όποιος για οποιαδήποτε λόγο δεν επιθυμεί την χρήση προσωπικών του δεδομένων παρακαλείται να το δηλώσει εγγράφως στην Επιτροπή Αγώνων.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:
Ο κάθε αγωνιζόμενος δηλώνει υπεύθυνα ότι έκανε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και βρέθηκε ιατρικά ικανός για αγώνες. Επίσης δηλώνει υπεύθυνα ότι παραιτείται από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών του τουρνουά για οποιαδήποτε βλάβη που ενδεχομένως υποστεί η υγεία του κατά την διάρκεια του αγώνα.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Ηλεκτρονικά στο apollontennis@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6937288632 μέχρι Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020.
Κληρώσεις ταμπλό αγώνων – Παρασκευή 28 Αυγούστου.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Προσέλευση 10 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα. Σε περίπτωση καθυστέρησης πάνω από 15 λεπτά χαρακτηρίζεται DNS (did not show-ως μη προσελθών) και ο αντίπαλος του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover (wo). Αν κάποιοι συμμετέχοντες έχουν πρόβλημα προσελεύσεις στους πρωινούς αγώνες παρακαλούνται να ενημερώσουν κατά τη δήλωση συμμετοχής τους. Κάποιοι συμμετέχοντες ενδεχομένως να χρειαστεί να παίξουν σε μια μέρα δύο αγώνες ανάλογα με τις συμμετοχές . Οι όποιοι περιορισμοί γραφούν, θα ληφθούν υπ’ όψιν αλλά δεν θα είναι δεσμευτικοί. Θα γίνει αυστηρή τήρηση του προγράμματος.
Διευθυντής Αγώνων : Ράγκος Παναγιώτης
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ:
Πρόεδρος επιτροπής αγώνων : Καμπούρμαλης Στέλιος
Μέλη Επιτροπής : Τρικοίλης Διονύσιος, Πασσά Ευδοκία
Επιδιαιτητές Αγώνων: Παπαγεωργίου Γεώργιος – Τρικοίλης Μικές – Κλήμη Αναστασία – Μαλλιάς Σακελλάρης
Γραμματεία αγώνων: Καρασίμος Αστέριος
Για οτιδήποτε άλλο προκύψει το όποιο δεν αναφέρεται στην παρούσα προκήρυξη αρμόδια για την τελική απόφαση είναι η επιτροπή των αγώνων».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ