Ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή οι αθλητικές δραστηριότητες του ΑΓΕΣ Κάμειρος για το φετινό καλοκαίρι, με την κολύμβηση στο φυσικό λιμανάκι των Καλαβαρδών.

Για δύο μήνες, 68 παιδιά της περιοχής, παρακολούθησαν τα μαθήματα κολύμβησης συμμετέχοντας σε αγώνες – παιχνίδι στίβου, τόσο στην θάλασσα όσο και στην παραλία, υπό το βλέμμα και την ασφάλεια των κ.κ. Φιλήμωνα Μιχαλάκη και Αναστάσιου Παπαγιάννη. Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έλαβαν τα διπλώματα τους και ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν. Η ανακοίνωση του ΑΓΕΣ Κάμειρος:

«Η Διοίκηση του “ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ” ευχαριστεί όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, τους ακούραστους προπονητές μας, τους γονείς που για άλλη μια χρονιά στηρίξανε παιδιά και σύλλογο, το Δήμο Ρόδου, τα ΚΕΠ Σορωνής, τον Πρόεδρο της Δ. Κ. Καλαβαρδών κ. Δημήτρη Χατζηνικόλα. Όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού στις 11-9-2018 στα στάδια του στίβου (ΑΓ. ΣΟΥΛΑΣ και ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ) για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, υποσχόμενοι πολλές εκπλήξεις, καθώς ο σύλλογος μας συμπληρώνει 10 (ΔΕΚΑ) χρόνια στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ