ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετά από 30 χρόνια ανταμώνουμε ξανά…στο “Μεσοστράτι”της ζωής!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
90

«Στα ίδια μέρη θα ξανα­βρε­θούμε….» , για νοσταλ­γική ανα­δρο­μική στα μαθη­τικά χρόνια. Φέτος συμπλη­ρώ­θη­καν 30 χρόνια από τον Ιούνιο του 1988, που πήραμε απο­λυ­τή­ριο Λυκείου , γεμάτοι όνειρα για τη ζωή και προσ­δο­κίες….

Οι συμ­μα­θη­τές της Γ Λυκείου του 1988 , του Λυκείου Σορωνής, απο­φα­σί­σαμε να συνα­ντη­θούμε το Σάββατο 28 Ιουλίου στο «Μεσο­στράτι» για να ξανα­γί­νουμε παρέα. Να θυμη­θούμε και να ξεδι­πλώ­σουμε την μαθη­τική δια­δρομή μας, και τις ανα­μνή­σεις των όμορφων μαθη­τι­κών μας χρόνων, με έντονη μέσα μας τη νοσταλ­γία για την ανέμελη εκείνη περίοδο!

 Το κου­δούνι, μετά από 30 χρόνια θα χτυ­πή­σει στις 9 μ.μ ενώ  οι απου­σιο­λό­γοι , θα κρα­τή­σουν παρου­σίες και το σκα­σιαρ­χείο δικαιο­λο­γεί­ται σε όσους και όσες  , βρί­σκο­νται εκτός  Ρόδου ,αλλά υπο­σχέ­θη­καν από τώρα πως θα είναι παρό­ντες στην επόμενη συνά­ντηση !

Η ομάδα διορ­γά­νω­σης:

Τηλέ­φωνα επι­κοι­νω­νίας:

Μαρία Χατζη­νι­κόλα  6932828245

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.